Varpu, Vaula

Ravit

Rauhallista päivää viettänyt kuunteli ohjastajaansa voiton arvoisesti – ”Tällaisena juoksee vielä paljon rahaa”

Julkaistu:

Toto65
Kentucky Love juoksi vastustajilta jalat alta.
Viime talvena pariin otteeseen upeilla esityksillä hurmannut Kentucky Love palasi voittokantaan.

Risto Airaksisen suojatti ei ollut voittanut sitten viime marraskuun.

Kyvykäs ruuna osoitti kuitenkin viime lauantaina nousukuntoa, kun se taisteli johtavan rinnalta vahvasti kolmanneksi häviten vain kahdelle kovalle hevoselle.

Keskiviikkona juoksupaikka oli hevosen kannalta selvästi mukavampi, kun Airaksisen ohjastettava pääsi alun paikanvaihdon jälkeen vetotöihin. Jykevä 09,5-lopetus toi lopulta 2500 euron arvoisen ykköstilan vakuuttavaan tyyliin.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

– Kentucky Love oli nyt sellainen, mitä on parhaimmillaan. Hevonen oli koko päivän rauhallinen ja kuunteli kuskia. Tauon jälkeen ruuna oli vielä liian hätäinen sekä kotona että radalla, Airaksinen valaisi.

Napakka juoksurata suosi Airaksisen mukaan Kentucky Lovea, jolle huippuvalmentaja povaa rahakasta jatkoa.

– Ei Kentucky Love juuri tästä paremmaksi pysty nousemaan. Tällaisena pysyessä juoksee hevonen vielä paljon rahaa, Airaksinen ennusti.

Voima puhui pitkällä matkalla

Kari Savolaisen valmentama Sonearandyetsofar oli Vermon kolmella kierroksella elementissään.

Viime aikoina päättäväisiä ajosuorituksia esittänyt Juha Utala pamautti väkivahvalla jyrällä ajoissa eteenpäin. Keulapaikka irtosi lähtönsä kakkossuosikille sovinnolla. Ratkaisun hetkillä Utala käski hevosta sen verran, etteivät muut saaneet mahdollisuutta yllättää.

– Juoksu meni niin nappiin kuin tuolta vaan voi mennä. Vauhti hiljeni jolloin ajattelin ajaa eteenpäin. Keulaan pääsemisen jälkeen oli kaikki helppoa. Korvat jäivät hevosella kiinni, Utala paljasti.

Illan vahvimman hevosen viime syksy meni alle odotusten, mutta tämän vuoden Sonearandyetsofar on aloittanut vahvasti. Vermon keskiviikkoillan täysosuma oli vuoden kolmesta yrittämästä toinen.

Kilpailukauden ainoa ”huti” tuli viime lauantaina, kun Sonearandyetsofar sai sisäradalta kiritilat vasta aivan lopussa.

Viime kaudella keulapaikalla hurjia väliaikoja hurjastellut Jamieson on näyttänyt viime juoksuissaan, että pystyy menestymään vähintään yhtä hyvin selkäjuoksulla.

Erkki-Pekka Mäkisen suojatti juoksi kolmannen kerran peräkkäin johtavan kannassa. Kiritilat löytyivät viimeisellä puolikkaalla, jolloin Jamieson päräytti helpon näköisesti varmaan ykköstilaan.

Iinan Maestro palasi Toto65-kierroksen pelipankkina voittojen tielle. Viime starteissaan varmistunut ruuna polki koko matkan ravia ja pääsi heti alkumatkasta kontrolloimaan juoksua keulapaikalle.

Ratkaisun hetkillä Antti Teivaisen ajokilla ei ollut voiton suhteen mitään hätää – etenkään kun pahin vastustaja pysyi pussissa aivan viime metreille saakka. Voittoon riitti keskipitkällä matkalla tulos 30,2/2620 metriä.

Kierroksen yllätyksestä vastasi Anssi Nurmisen ohjastama ja valmentama Cute Cat. Pelaajat ori yllätti, mutta Nurminen ei pudonnut voiton takia kärryiltä.

– Voitto ei oikeastaan yllättänyt. Hevonen oli jo lauantaina tosi hyvä ja olisi voinut olla onnistuneella juoksulla lähellä jo silloin.

Kierros päättyi Matias Salon valmentaman Oniriquen voittoon. Italialaistamma kiitti nappireissusta johtavan takana kirimällä varmaan voittoon ennen pikkupakkasesta hyötynyttä Costatantisoldia.

Oikea Toto65-rivi, Vermo 3.2.

Toto65-1: 4 Jamieson
Toto65-2: 6 Iinan Maestro
Toto65-3: 14 Sonearandyetsofar
Toto65-4: 5 Kentucky Love
Toto65-5: 7 Cute Cat
Toto65-6: 3 Onirique

Kuusi oikein -voitto-osuus 427,90 euroa. Viisi oikein -voitto-osuus 8,00 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt