Minja, Miisa

Ravit

Onko tämä komistus tulevaisuuden tähti? – ainakin huippuohjastaja uskoo vahvasti

Julkaistu:

Toto65
Vermossa ihailtiin kokematonta hevosta, jolla on edessä kultainen tulevaisuus, mikäli ohjastajaan on uskominen.
Tuore 6000. voiton ohjastaja Ari Moilanen innostui vuolaisiin kehuihin ajettuaan Vermossa ylivoimavoiton Wardrumilla. Nelivuotiaana uransa aloittanut Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava on voittanut 13 kilpailustaan 9.

Viime juoksujen perusteella Mikko Laakkosen omistaman Wardrumin kehitysvauhti vain kiihtyy.

- Näkisin, että jos ruuna saa jatkaa uraansa terveenä, se voi nousta vielä ykkössarjoihin asti. Wardrum on tosi hyväsukuinen ja sillä raamit kohdallaan, Moilanen suitsutti.

Kun ohjastaja antoi tyylikkäälle ajokilleen kirimerkin, vastustajat putosivat hetkessä sen tuntumasta. Toiseksi punnersi väkivahva Un Euro, joka yllätti pelikansan viime lauantaina T76-lähdössä. Wardrumin veroisia vauhtivaroja siltä ei kuitenkaan löytynyt.

- Kaikki oli tosi helppoa. Nämä volttilähdöt ovat olleet Wardrumille välillä vaikeita, mutta tänään se lähti tosi hyvin liikkeelle, Moilanen sanoi.

Huippuohjastaja ajoi heti perään yhtä helpon ja selvän voiton Minna Kankaan valmentamalla Desdemona Bokolla. Monta sarjaa Wardrumia ylempänä kilpaileva hevonen kolkuttelee jo tällä hetkellä kovimpien tammalähtöjen portteja.

- Kai nämä aika samankaltaisia hevosia ovat. Ainakin ero vastustajiin oli samanlainen, Moilanen tuumasi.

Kierroksen yllätysvoiton tarjosi Jouni Riikonen Venlillään. Enemmän seurailijana kuin voittajatyyppisenä hevosena tunnettu tamma sai suojajuoksun keulahevosen takana, mistä innostui puristamaan varmasti ohi joukkoa johtaneesta Asteroidista.

- Kaikki sujui kuin elokuvissa. Pääsimme takamatkalta johtohevosen taakse, ja vastustaja laukkasi vielä viereltämme viimeisellä takasuoralla, jolloin pääsimme nousemaan kiriin.

- Venli sai sopivan viimeistelystartin viime lauantaina Turussa. Sen takia olin aika luottavainen tänään. Tamma ei ollut väsynyt maalissa, mutta se tahtoo jäädä odottelemaan toisia, kun pääsee näistä ohi, Riikonen huomautti.

Vuoden voitokkain ravuri Global Option varmisti viimeistään keskiviikkona tittelin itselleen. Täysosuma oli koko matkan johtaneelle Erkki-Pekka Mäkisen suojatille kauden kuudestoista. Seuraavaksi voitokkaimmalla Välähdyksellä on 13 voittoa, mutta sekin on jäänyt jo talvitauolle. Global Optionin ykkössijoista peräti 12 on irronnut Vermosta.

Toto65-rivi, Vermo 2.12.

Toto65-1: 6 Like You
Toto65-2: 12 Venli
Toto65-3: 1 Wardrum
Toto65-4: 3 Desdemona Boko
Toto65-5: 11 Naomi Wibb
Toto65-6: 3 Global Option

Kuusi oikein -voitto-osuus 577,00 euroa. Viisi oikein 11,30 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt