Sami, Samuli

Ravit

Sisulla takaisin – huippuravuri tekee paluuta loukkaantumisen jälkeen

Julkaistu:

Toto65
Viime syksynä upeita juoksuja tehnyt Herbie Sisu on takaisin.
Herbie Sisu joutui olemaan hankosidevamman takia melkein vuoden sivussa kilparadoilta. Viime syksynä ennen loukkaantumista ruuna teki muutaman todella hienon esityksen. Lappeen ja Vermon raviradoilla hevonen voitti hurjilla 11-tuloksilla johtavan ulkopuolelta kevyen näköisesti.

Loukkaantumisen jälkeen kilpaileminen alkoi toissa viikolla Kuopiossa uusista käsistä. Energinen pakkaus siirtyi tauon aikana Antti Ojanperän valmennukseen.

Muun muassa Jokivarren Kunkun valmentajana tunnettu treenari oli tyytyväinen Herbie Sisun avausstarttiin. Ruuna lopetti Kuopion hitaissa olosuhteissa hyvin loppua passiivisen taktiikan jälkeen. Ruuna palautui Ojanperän mukaan startista normaalisti.

Keskiviikkona Vermossa luokkahevosen lähtöasetelmat ovat haastavat. Ojanperä toivoo vielä tässä vaiheessa nättiä reissua, eikä matkaan ole tarkoitus lähteä hampaat irvessä.

- En ole iloinen haastavasta ennakkoasetelmasta: mailista ja kasiradasta. Näistä lähtöasemista selkäjuoksu on toiveissa vielä tässä kohtaa, Ojanperä paljastaa.

Herbie Sisu tarvitsee valmentajansa mukaan startteja kroppaansa ollakseen parhaimmillaan pitkän tauon jälkeen. Menestyminen Vermossa ei siltikään järkyttäisi Ojanperää.

- Tällaisella hevosella pitää odottaa menestystä. Toki, jos kärjessä ajetaan rauhallista tahtia, on takapareista vaikea ehtiä kärkeen.

Ainakin jatkossa kuumanoloiselta hevoselta voi odottaa paljon, sillä kyseessä on oikein pystyvä kilpahevonen.

Herbie Sisun on tarkoitus kilpailla talvella, mikäli terveydentilanne pystyy ennallaan.

- Harvakseltaan on tarkoitus ajaa kilpaa jatkossa, sillä takana on niin paljon kilpailematonta aikaa. Kesään on vielä pitkä aika, jos siltä kannalta miettii asiaa, Ojanperä muistuttaa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt