Atso

Ravit

Suomalaiset veivät Ruotsista koko potin - kolmikolle yli 120 000 euroa: "Palkinto pitkäjänteisestä työstä"

Julkaistu:

Ruotsin Färjestadissa maanantaina ajetut ravit tekivät kolmen suomalaispelaajan porukan erityisen onnelliseksi.
Suomesta on pelattu ruotsalaisiin ravitapahtumiin viime aikoina enenevissä määrin. Maanantaina saatiin osoitus, että valuuttaa virtaa myös takaisinpäin.

Fintoton uutta hajoituskimppapelimahdollisuutta käyttänyt kolmikko lunasti maanantain T64-pelistä komeasti yli 120 000 euroa.

Tamperelainen, joensuulainen ja forssalainen pelaaja tunnustautuvat Ruotsin ravien ahkeriksi seuraajiksi. Voittopotti oli kolmikon vielä lyhyen yhteistyön aikana suurin tähän mennessä, mutta ei ainoa.

- Totoamme ammattimaisessa mielessä sekä Suomeen että Ruotsiin, tamperelaispelaaja kertoo.

- Meillä on vaihteleva porukka, joka lähtöjä tutkii. Kyllä ravien psyykkaamiseen menee keskimäärin yli puolet valveillaoloajasta. Sijoitusten koko vaihtelee tilaisuuden mukaan joistakin sadoista joihinkin tuhansiin euroihin per päivä. Maanantaina osui noin 600 euron hajotukseen.

- Nyt kasassa olleella porukalla on tehty hyvää tulosta, mutta näin suurta yksittäista voittoa ei ollut tullut aiemmin. Tämä oli yksi palkinto pitkäjänteisestä työstä.

Jättipotti ei muuta päivärutiineja


- Tietysti voitto tuntuu tosi hyvältä ja näin suuria rahasummia täytyy arvostaa, mutta ei tässä mitään arkea mullistavaa tapahtunut. Näissä pelikuvioissa raha liikkuu tehokkaasti ja suurina summina edestakaisin. Uusia mahdollisuuksia voittaa tai hävitä on joka päivä. Yksi haaveeni on saada joskus jostain T-pelistä koko jakosumma. Sitä odotellessa.

Pelaaja kiittelee Fintoton teknisiä ominaisuuksia.

- Uusi järjestelmä mahdollistaa hajotusten jakamisen porukoihin ja se selkiyttää meidänkin touhuamme.

- Vaikeiden kombinaatiopelien kohdalla - etenkin suhteellisen isoilla panoksilla pelatessa - hajottaminen on se oikea tapa. Ja porukassa pelaaminen jakaa sopivasti riskiä ja työmäärää.

Färjestadin kierroksella löytyi kaksi osumaa, jotka olivat molemmat pelattu Suomesta Fintoton järjestelmän kautta. Toinen kupongeista oli muotoa T64 ja sillä lunasti noin 50000 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt