Signe, Varma

Ravit

Huippukuski oli unohtanut vanhan ajokkinsa – näin onnellinen oli uusi kohtaaminen

Julkaistu:

Toto65
Kari Rosimo muistaa Vieskerin Valtin ensi kerralla huomattavasti paremmin.
Ohjastajakonkari hyppäsi Vieskerin Valtin kärryille Vermossa ilman odotuksia. Hän ei edes muistanut kilpailleensa sillä aikaisemmin.

Myöskään pelurit eivät odottaneet kuukausien kilpailutauolta tulleelta ruunalta mitään. Sitä oli pelattu Toto65:ssä vaivaiset 0,7 prosenttia.

Kaikki omistajavalmentaja Hannu Markku Pirhonen mukaan lukien odottivat suuryllättäjän hiipuvan loppua kohden, mutta vielä mitä. Se piti keulapaikkansa sisukkaasti maaliin asti.

- Olin kuulemma ajanut Vieskerin Valtilla aikaisemmin, mutten muista millään, että milloin. Lämmityksessä hevonen oli vielä pikkuisen laiska, mutta piristyi paljon starttiin. Koska sen rytmi oli hyvä, päätin kokeilla keulajuoksua, Rosimo perusteli onnistunutta taktiikkaansa.

Rosimo oli ajanut Vieskerin Valtilla viitossijan 1,5 vuotta sitten samalla radalla.

Pirhonen oli kuin puulla päähän lyöty voiton jälkeen.

- Voitto oli iso yllätys, enkä uskonut ruunan pystyvän siihen millään. Ajattelin, että rahasijakin olisi hyvä saavutus. Vieskerin Valtilla on ollut paljon vaikeuksia urallaan, mutta ilmeisesti uittaminen teki sille kesällä hyvää, Pirhonen myhäili.

Toto5-rivi käynnistyi yhtä hurjalla totopommilla oppilasohjastajien välisessä mittelössä. Alussa kolaroitiin ja laukkailtiin ja lopussa voittoon kirmasi 0,8 prosenttia rastattu Ariel Hope.

Harvoin takarivistä starttaava hevonen pääsee juoksemaan keulavaljakon imussa, mutta Jonny Länsimäeltä tämäkin onnistui. Ariel Hope ohitti maalisuoralla niukasti, mutta varmasti vetotöistä vastanneen Enchanting Starin. Loppukesän huippukuntonsa hukannut suursuosikki Oden Tilly jätettiin tylysti kuudenneksi.

- Lähdön alku oli sitä sun tätä, mutta meillä kävi paremmin onni kuin epäonni. Pääsin sovittamalla johtavan taakse ja sen jälkeen vain odottelin, milloin kiritilat aukeavat. Ariel Hope jäi junnaamaan, kun pääsi keulahevosesta ohitse, mutta voitto oli varma, Länsimäki kuvaili

Vermon reissu oli ikimuistoinen seinäjokelaiselle Länsimäelle, sillä 20-vuotias kuskilupaus voitti myös Ryti-Tytöllä ja narutteli kolmannella ajokillaan Blendiorilla kakkossijan.

Ryti-Tyttö oli hyvä, mutta niin oli Länsimäen ajosuorituskin. Suvi Kevätön yritti laittaa lopussa parhaansa mukaan hanttiin tarkan juoksun saaneelle Ryti-Tytölle, mutta sortui epäonnekseen laukalle vähän ennen maalia.

Blendiorin lähdön voitti väkevän juoksun keulahevosen ulkopuolelta tehnyt Rapido Streamline. Ari Moilasen ajaman ruunan voitto tiesi sitä, ettei T65-pelissä löytynyt täysosumia lainkaan. Näin ensi keskiviikkona Vermossa pelataan vajaan 120000 euron jackpotista.

Pitkien matkojen spesialistin Tomorrowlandin voitto ei yllättänyt ketään kolmella kilometrillä. Vaikka voimapesä starttasi kahdelta takamatkalta, se jyskytti piikkipaikalle jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Fiery Sid spurttasi tapansa mukaan tulisesti maalisuoralla, mutta Moilasen ajama Tomorrowland paineli yhtä halukkaasti karkuun.

Oikea Toto65-rivi, Vermo 21.10.


Toto65-1: 10 Ariel Hope
Toto65-2: 6 Vieskerin Valtti
Toto65-3: 15 Tomorrowland
Toto65-4: 2 Alert Kemp
Toto65-5: 10 Ryti-Tyttö
Toto65-6: 6 Rapido Streamline

Kuusi oikein -tuloksia ei löytynyt. Viisi oikein -voitto-osuus 1629,80 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt