Sami, Samuli

Ravit

Ravivihje: Toto4 Kouvola 15.10.2015

Julkaistu:

Toto4
Kouvolan Toto4-kierros on sopivan haastava. Varmavalintamme on lähtönsä suosikki, joka parantaa koko ajan otteitaan. Nyt lieneekin jo voiton aika.

Toto4-1

Pelisuosikki: 6 Callela Kailash iski Turussa kolmannelle jo reilu 1500 metriä juoksua jäljellä, kun juoksutempo oli rauhallinen. Tamma leiskautti parin sadan metrin spurtilla suoraan keulapaikalle, mistä oli 14,0-lopetuksessa täysin ylivoimainen. Näistä lähtöasemista Hannu Torvinen pyrkii varmasti keulapaikalle, mistä olisi vahvoilla tasaisessa lähdössä.

Haastajat: 3 Boulder Dynamite oli viimeksi Kajaanissa vaisu. Hevosen valmentajan Markus Porokan mukaan tulehdusarvot olivat koholla startin jälkeen. Hyvän hevosen kohdalla menestys ei saa yllättää suoraan paussiltakaan.

5 Different Step hävisi Lappeessa vain viime lauantaina Toto76-voiton ottaneelle Heaven's Firelle. Ori matkasi toisessa ulkona, mistä lähti kolmannelle jo kierros jäljellä. Marko Heikarin valmennettava tuli hyvin perille saakka, vaikka paremman juoksun saanut ohi kirikin.

Yllättäjät: 7 Ripasso Classico kiri tätä kovemmassa tehtävässä Vermossa hyvin toisesta ulkoa. Onnistuneella juoksulla kärkisija on lähellä.

9 Isa Ale on viime sijoituksiaan huomattavasti parempi, eikä sitä saa unohtaa.

2 Anders Evo kohtasi Killerillä kovia Vagabondon johdolla, eikä ymmärrettävästi riittänyt. Hyvä avaaja voi juosta suosikin takana, mistä olisi tilat saadessaan vaarallinen. Tähän starttiin hevosella on panostettu viime juoksua enemmän.

12 Cinderella Li on voittanut molemmat uransa startit. Viimeksi tamma oli paras keulapaikalta, kun tiukasti haastanut vastustaja laukkasi maalisuoran lopussa. Nyt tehtävä on huomattavasti haastavampi.

Pelijakauma: Callela Kailash on hieman liikaa luotettu. Boulder Dynamite ja Anders Evo ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Anders Evo avaa hyvin, mutta Callela Kailash kiihdyttää lopulta keulaan.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 5 Las Vegas ei ole ollut viime starteissaan parhaimmillaan. Forssassa ruuna matkasi 4. ulkona, mistä oli kirivaiheessa vain tasainen. Vastaava suoritus ei riitä tässä voittoon, mutta parempaan on rahkeita.

Haastajat: 7 Ghost Boy ei ollut Mikkelissä terävimmillään. Pertti Niverin valmennettava sai makean reissun johtavan takana, mutta alkoi olla vaikeuksissa jo loppukaarteessa. Lyhyemmällä starttivälissä parannusta lienee luvassa.

3 Hopeless Guy ei ole yltänyt lähellekään parastaan viime juoksuissa. Nyt lähtöpaikka on pitkästä aikaa eturivissä, josta löytynee asiallinen juoksupaikka. Viimeksi Jokimaalla ruuna ei jaksanut puristaa toiselta ilman vetoapua.

Voitokas 10 Miraz parantaa koko ajan otteitaan. Tässä sakissa voitto ei saa yllättää takarivistä huolimatta.

Yllättäjät: 6 French Rhode on saanut hoitoa vaivoihin ja otteet ovat olleet kahdessa viime juoksussa aikaisempaa terävämmät. Eilen Vermossa ruuna kohtasi kovia, eikä ymmärrettävästi riittänyt parhaille.

12 Stoneisle Jade jaksoi tauolta paluussa oikein positiivisesti toisesta ulkoa. Nyt rattaille hyppää ammattikuski.

8 Go Down on riittävä hevonen tähän lähtöön, mutta lähtöpaikka laskee odotuksia sen kohdalla.

Pelijakauma: Las Vegas on rajusti ylipelattu. Peliosuus laskee varmasti kuitenkin iltaa kohti. Yllättäjäosasto maistuu makeimmalle. 

Juoksunkulku: Low Flyer avaa keulaan, mutta sille kelpaa selkä eteen. Ghost Boy edennee keulaan jatkossa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 10 Thomas Von Bentz palasi Vermossa syyskuun viimeinen päivä tauolta. Ruuna kesti keulasta hyvin toiseksi vain He Is Emilille häviten. Vahva menijä parantaa varmasti startti alla, eikä kärkisija ole kaukana.

Haastajat: 6 J.A. Kevin oli Seinäjoella syyskuussa todella hyvä keulapaikalta, kun kesti kovan prässin kunnialla maaliin saakka. Vain nappireissun saanut vastustaja tuikkasi lopussa ohi. Viimeksi Jarmo Saarelan ohjastettava oli johtavan takaa asiallinen kakkonen. Keulajuoksu on nyt mahdollinen, jollaisella kaksi peräkkäistä kakkossijaa voisivat kirkastua kullaksi.

4 Golden Eleven matkasi Jokimaalla toisessa ulkona, mistä oli pakotettu kolmannelle 800 metriä jäljellä edessä juosseen väsyessä. Loppua Tapio Perttusen ohjastettava tuli asiallisesti, vaikka pari vastustajaa ohi kirikin.

7 Applebee's ei ollut Jokimaalla herkimmillään kirivaiheessa, mutta oikeana päivänä tamma pystyy voittamaan tällaisen lähdön.

Yllättäjät: 9 East Star Glide oli vuoden toisessa startissa Mikkelissä keulasta hyvä, vaikka olikin turhan innokas ensimmäisellä kierroksella. Nyt luvassa on edullinen selkäjuoksu, jollaisella voitokas menijä on mahdollinen.

2 Devil's Dream pääsee auton takaa reippaasti matkaan, eikä nappireissun saaminen ole kaukana. Kyvyt Tapio Rikalan valmennettavalla riittäisivät voittoon. Valmentajan mukaan hevosen ei pitäisi olla tauosta huolimatta tukkoinen, mutta jo rahasija tyydyttäisi tällä kertaa.

Pelijakauma: Thomas Von Bentz on liian selvä suosikki. Next To Never on liikaa pelattu. Kaikki mainitut, paitsi Applebee's ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: 5 Jalo Dahlia päästänee J.A. Kevinin suosiolla vetotöihin. Thomas Von Bentz voi kiertää ajoissa eteenpäin kohti paikkaa toisella ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 3 Starito juoksee kolmannen starttinsa tauon jälkeen. Viimeksi Lappeessa kyvykäs ruuna kohtasi tätä kovemman sakin, eikä jaksanut rutistaa keulasta maaliin saakka. Keulajuoksu on jälleen mahdollinen ja jo pienellä parannuksella Isto Kuisman suojatti on vahvoilla.

Haastajat: 6 Hot Beer taisteli toissa kerralla Mikkelissä johtavan ulkopuolelta vahvasti kolmanneksi. Viimeksi oli voiton vuoro pitkän kirin jälkeen. Huippukuntoinen menijä haastaa suosikin, vaikka taivaltaisi tämän ulkopuolella.

11 De Toy Zenan kyvyt riittäisivät lähdön voittamiseen, mutta Tommi Kylläisen suojatin otteista on puuttunut paras terä. Vermon esitys oli kuitenkin toiveita herättävä.

Yllättäjät: 10 Sunbird Chelsea taisteli Teivossa voittoon hienosti toiselta ilman vetoapua. Jokimaalla tamma ei ollut parhaimmillaan, kun sai toisessa ulkona edullisen juoksun.

2 Ellen Stara voitti Mikkelin lounasraveissa keulasta helposti. Vastus kovenee, mutta luvassa voi olla tarkka juoksu suosikin takana, mistä totoon yltäminen on aivan mahdollista.

9 Quick Nightmare löi suosikin viimeksi matkattuaan tämän takana. Luvassa lienee jälleen tarkka reissu, jollaisella menestyminen on mahdollista.

Pelijakauma: Starito voisi olla selvempikin suosikki. Triumph U.S. on ylipelattu.

Juoksunkulku: Ellen Stara johtaa alun, mutta päästää Stariton vetotöihin. Hot Beer on todennäköisin toisen radan vetäjä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 6,3,2
Toto4-2: 5,7,3,10,6,12,8
Toto4-3: 6,4,9,2
Toto4-4: 3
Hinta: 16,80 €

Suuri
Toto4-1: 6,3,5,7,9,2,12
Toto4-2: 5,7,3,10,6,12,8
Toto4-3: 10,6,4,7,9,2
Toto4-4: 3
Hinta: 58,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›