Tiina, Kirsi, Krista

Ravit

Valikko

Eurooppa juhli ravureiden MM-kisassa – jättisumma Norjaan

Julkaistu:

ravit
Norjan lippu nousi salkoon Yonkersissa ravurien MM-kilpailussa. Kisa oli muutenkin eurooppalaisen ravitaidon näytös.
Lauantai-iltana kilpailtu ravureiden MM oli vanhan mantereen juhlaa. Norjalainen voitti ja viittä parasta ajoi ruotsalaisohjastaja.

Yonkers Trotissa ei säästelty vauhdissa. Ulf Ohlsson kuului Papagayo E:n rattailla niihin ohjastajiin, joilla oli malttia olla kaasuttelematta matkan varrella. Maltti palkittiin lopussa 500 000 dollarilla, kun Papagayo E. pinnisti open stretchiä pitkin ykköseksi.

– Tuntuu uskomattomalta. En oikein usko, että olemme voittaneet. Kai se on uskottava, kun täällä voittajakehässä ollaan, Ohlsson totesi lähdön jälkeen.

Hollantilaisranskalainen Timoko oli toinen ja eurooppalaistunut jenkkituonti Creatine kolmas. Neljänneksi ylsi ruotsalaistunut italialainen Oasisi Bi ja viidenneksi voittajan tapaan norjalainen B.B.S Sugarlight. Paras täysin amerikkalaisin eväin kilpaillut oli kuudenneksi sijoittunut Bee a Magician.

Ruotsalaisohjastajien täydellisestä hallinnasta huolimatta heitä ei voi syyttää tiimipelistä, sillä lähdössä ajettiin railakkaasti ja rehdisti kilpaa. Vauhtia riitti ja omista paikoista pidettiin tiukasti kiinni. Muun muassa Creatinea ajanut Johnny Takter oli ymmällään.

– Saimme hieman turhaakin prässiä, varsinkin Erik Adielssonilta ja se maksoi minulle voiton, Takter tuskaili Aftonbladetille.

Papagayo E:n voittoaika oli 12,6/2011 metriä.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt