Soini, Veini

Ravit

Hippokselle uusi toimitusjohtaja — valinta 40 hakijan ulkopuolelta

Julkaistu:

Pertti Koskenniemi on nimitetty Suomen Hippos ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi.
Suomen Hippoksen hallitus on nimittänyt Pertti Koskenniemen yhdistyksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Valinta tehtiin keskiviikon kokouksessa.

Hakemuksia toimitusjohtajan virkaan tuli yhteensä nelisenkymmentä.

- Yhdeksäntoista suoraa hakemusta tuli meille toimitusjohtajan paikasta. Lisäksi rekryfirman kautta tuli pari kymmentä hakemusta. Loppusuoralla oli useita hakemuksia, joiden henkilöt olisivat olleet varmasti päteviä virkaan, Suomen Hippos ry:n hallituksen puheenjohtaja Mika Lintilä kommentoi.

- Taloudellinen valinta ei ollut kyseessä.

Valtioneuvoston talouspoliittinen ministerivaliokunta pääti viime viikolla, että Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistetään yhdeksi uudeksi rahapeliyhtiöksi. Tilanne vaikutti Lintilän mukaan toimitusjohtajavalintaan.

- Koskenniemi oli luonnollinen valinta virkaan, koska integraatioyritys on tulossa. Hän tietää Fintoton toimitusjohtajana kuviot ennestään ja pystyy valvomaan meidän etujamme.

Suomen Hippoksen toimitusjohtajan paikka tuli auki, kun hallitus erotti Pekka Soinin tehtävästään kesäkuun lopulla.

Koskenniemi aloittaa uudessa tehtävässään marraskuun alussa. Hän jatkaa työtään myös Suomen Hippoksen omistaman peliyhtiö Fintoto Oy:n toimitusjohtajana.

Fintoto Oy:n toimitusjohtajana ja vt. toimitusjohtajana Koskenniemi on toiminut viime vuoden lokakuusta lähtien. Hän aloitti uransa Hippos-konsernissa Toto-johtajana vuonna 1995. Koskenniemi on toiminut Fintoton kehitysjohtajana ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2005. Kuopion Ravirata Oy:n toimitusjohtajana Koskenniemi työskenteli vuosina 1992-1995.

Suomen Hippos ry on raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Sen tytäryhtiöitä ovat Toto-pelit järjestävä Fintoto Oy, Suomen Hevosurheilulehti Oy ja Hevostalous Oy.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›