Hanna, Johanna, Jenni

Ravit

Valikko

Järjestääkö tämän miehen hevonen suuryllätyksen? − "Voi olla yllättävän korkealla"

Julkaistu:

Toto76
Teemu Okkolin lähtee suomenhevosten Oulu Express -finaaliin kahden valmennettavan kanssa. Ennakkoon vahvemman voitto ei ravikansaa yllättäisi, mutta toisen hevosen voitto järkyttäisi pelaajia.
Okkolinin ykköshevonen lähtöön on tänä vuonna loistavasti kulkenut Kukan Tutu. Ori on ottanut tänä vuonna jo kolme 10 000 euron arvoista ykkössijaa. Neljäs samanlainen ei Toto76-finaalikierroksella menestysvalmentajaa yllättäisi.

- Kaikki on hevosella hyvin. Kotona se on tuntunut hyvältä. Voitosta taistellaan, Okkolin kertoo itseluottamusta uhkuen.

Koko ajan otteitaan parantanut Turbo-Jytky on Orimattilan hevoskylässä valmentavan miehen toinen sauma lähdössä. Pelaajat eivät ole hevosta huomioineet, mutta Okkolin antaa siitä varoituksen sanan.

- Hevonen teki viimeksi raskaissa olosuhteissa todella hyvän juoksun. Sen pitäisi mennä koko ajan eteenpäin ja se voi olla yllättävän korkealla lähdössä.

Aloitteleva suomenhevonen saa avoimet kehut valmentajaltaan. Kilometriaikoja tuijottaessa ori näyttää olevan lähdön suosikkeja perässä metritolkulla, mutta usein luvut hämäävät aloittelevien kilpailijoiden kohdalla.

- Hyvä varsa on kyseessä, jonka kehityskäyrä on ollut koko ajan ylöspäin. Sillä on paljonkin varaa pudottaa viime kisan tuloksesta. Oulun radan kunnon takia aikaa on vaikea arvailla tarkemmin.

Turbo-Jytky on alustavasti pelattu lauantain Toto76-pelissä vain prosentin verran. Sen voittaessa voitaisiin puhua jättiyllätyksestä. Hyvä sijoitus ei kuitenkaan hevosen valmentajaa järkyttäisi.

- Sanotaanko näin, että kärkikahinoihin Turbo-Jytky voi yltää parantaessaan samoin miten on aikaisemmin tehnyt, Okkolin valaisee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt