Sami, Samuli

Ravit

Ruotsalaistamma pitää ennätyksiä pilkkanaan – ”Maailman paras hevonen”

Julkaistu:

Ravit
Kaksi maailmanennätystä kahdessa viikossa. Pohjoismaiden kuumimmasta ravinimestä ei ole epäselvyyttä.
Jenkeissä syntynyt Delicious U.S. näytti kykynsä jo viime vuonna Elitloppetin kolmossijallaan, mutta tänä kesänä tahti on vain hurjistunut. Tamma takoi jo heinäkuussa 1.10-tuloksia ja elokuussa se on tehnyt historiaa: kaksi maailmanennätystä kahden viikon sisällä!

Tuorein menestys tuli eilen Sundsvall Open Trotissa, jossa Delicious U.S. pyssytti kirivoiton ohessa lukemat 10,0/2140a. Kyseessä on tuhannen metrin radoilla tammojen täyden matkan maailmanennätys. Palkintorahoja sateli miljoonan kruunun verran.

- Delicious U.S. on maailman paras hevonen! Kaksi maailmanennätystä peräkkäin.. Nyt on ehkä aika pistää tamma laitumelle ja antaa sen vain nautiskella, valmentaja Daniel Reden hehkutti voittotunnelmissa.

Sundsvall Open Trot oli todellinen vauhti-ilottelu, kun kärkihevoset hurjastelivat koko avauskierroksen 07,9-vauhtia. Aivan joukon hännillä tilannetta tarkkaillut voittaja paiskasi maalisuoralla Örjan Kihlströmin ajamana komeasti koko porukan ohitse. On Track Piraten oli kakkonen.

Reilut kaksi viikkoa sitten Delicious U.S. mykisti katsojat Bollnäsin tavallisessa lähdössä. Se pysäytti kellot aikaan 08,6/1609a, mikä sekin on tammojen maailmanennätys. Kuusivuotias tamma on tienannut urallaan nyt reilut 4,9 miljoonaa kruunua.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt