Minja, Miisa

Ravit

Kuninkuusraveissa epäonnistunut ravikuningatar uhkuu revanssihenkeä

Julkaistu:

Joensuun Kuninkuusraveissa statistin rooliin jäänyt vuoden 2014 ravikuningatar Mokomani haki klinikan kautta vauhtia ja palaa pian radoille.

Joensuun Kuninkuusraveihin hallitsevana ravikuningattarena ja yhtenä kokonaiskilpailun suosikeista startannut Mokomani alisuoritti kauden päätapahtumassa. Avausmatkan taipumista seurasi laukkailua toisella matkalla ja pitkä matka jätettiin kokonaan väliin.

- Tamma ei ollut lauantaina oma itsensä. Sunnuntain mailin jälkeen vetäydyttiin kilpailusta ja tultiin kotiin tarkastelemaan terveystilannetta, omistaja Eero Flankkila selventää.

- Joensuussa oli kiimakin päällä, mutta kyllä hevosen etujalastakin löytyi rehellisesti sanomista. Meno olikin lauantaina sellaista, että arvattiin jonkin olevan pielessä. Sitä hoidettiin ja ensi viikolla palataan normaaliin harjoittelurytmiin. Radoillekin palataan ennen syksyä.

Mokomanin Porin Kuninkuusraveihin valmistautuminen sujui onnistuneesti Jukka-Pekka Kauhasen hoivissa, mutta tänä vuonna asiat eivät menneet niin kuin "Strömsössä". Flankkila ei moiti silti viimeistelyistä vastannutta ohjastajaansa. Hevonen toki palasi Joensuusta suoraan kotiin, mutta se oli tarkoitus alunperinkin.

- Tällaiset asiat kuuluvat raviurheiluun, emmekä sälytä syitä Kauhasen vastuulle. Mokomani palasi Joensuusta suoraan kotiin, mutta yhteistyömme jatkuu varmasti. Hymyssä suin jatkamme uraa. Ei näitä asioita auta jälkeenpäin märehtiä.

- Kunnia kuningattarelle. Se on aina ansaittua. Tietysti harmittaa, ettei meidän hevonen pystynyt parhaimpaansa, mutta onhan meillä jo yksi titteli, eikä sitä ota kukaan meiltä pois. Kyllähän tässä on ilmassa jonkinlaista revanssihenkeä, kunhan päästään taas kilpailemaan, Flankkila naureskelee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›