Hanna, Johanna, Jenni

Ravit

Valikko

Suomenhevosoriit kirivät lämminverivauhteja - "Ei tätä tajua itsekään"

Julkaistu:

Kuninkuusravit
Kuninkuuskisan avausmatkan kirikamppailussa pisteltiin hurjaa kyytiä. Jokivarren Kunkku vei pidemmän korren.
Jokivarren Kunkku ja Jorma Kontio vastailivat kuninkuuskilpailun avausmatkalla varman oloisesti Suivikkaalle ja loppua pisteltiin hurjaa kyytiä. Viimeiset 500 metriä tultiin peräti 18,0-vauhdilla ja keulassa juossut Jokivarren Kunkku piti pintansa. Camrille jäi jossiteltavaa, sillä se ei päässyt kirimään vapaasti Jokivarren Kunkun takaa.

- Hevonen päätti tänään itse, että avaa niin kovaa. Olin kyllä itsekin ajatellut ajavani eteenpäin, mutta tunsin heti ensimmäisillä askeleilla, että Kunkku nakkaa helposti keulaan. Tilanne näyttää hyvältä. Hevonen ei ollut lopussa ihan väsynyt, Jorma Kontio myhäili.

Valmentaja Antti Ojanperä huokui rauhallista tyytyväisyyttä Jokivarren Kunkkuun, mutta myönsi, että vähän perhosiakin on vatsassa. Ojanperä ei kuitenkaan epäillyt, etteikö uni maittaisi kuninkuusravien väliyönä.

- On ollut niin paljon hommaa, että kyllä uni tulee varmasti silmään. Varmaan sitä illalla vähän miettii, mutta jotenkin on sellainen olo, ettei tätä oikein tajua vielä itsekään, Ojanperä pohti.

- Periaatteessa meillä on aika paineettomat fiilikset, koska kesä on jo muutenkin mennyt niin hienosti. Taso on kova ja hevosen pitää olla huomennakin hyvä.

Suivikkaan takana juossut Köppinen jäi lopussa kärkikolmikon vauhdista, mutta oli selvästi neljäs. I.P. Lento vaikutti käyvän ylikierroksilla ja laukkaili hylkäykseen. 

Kuninkuuskilpailu, tilanne ensimmäisen osalähdön jälkeen:

1. Jokivarren Kunkku
2. Suivikas (0,1 sekuntia jäljessä)
3. Camri (+0,4)
4. Köppinen (+0,9)
5. Tapsan Tahti (+1,4)
6. Tuli-Ritari (+1,6)
7. Keisar (+1,6)
8. Leon Salama (+1,9)
9. Vieskerin Valo (+2,1)
10. Rapin Aatos (+2,6)
I.P. Lento hylättiin liikojen laukkojen takia
Hullumies oli poissa
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt