Signe, Varma

Ravit

Ravikuningatar pinteessä avausmatkalla - yksi suosikeista heti ulkona

Julkaistu:

Kuninkuusravit
Kuningatarkilpailun ensimmäisellä osamatkalla nähtiin Saaga S:n hallintaa ja yksi dramaattinen hylkäys.
Epäilyt Saaga S:n iskukyvystä saatiin heittää romukoppaan kuningatarkilpailun avausmatkan jälkeen. Tamma jyräsi kärkihevosen rinnalta voittoon eleettömällä tyylillä ja kukisti keulassa juosseen hallitsevan ravikuningattaren Mokomanin varsin helposti.

Ohjastaja Matti Nisonen oli ilmeisen huojentunut taiston tauottua. Edelliskilpailussa kiimat olivat häirinneet tamman menoa, mutta Joensuussa ne vaivat vaikuttavat olevan taaksejäänyttä elämää.

- Tämä näytti, että olemme oikealla raiteella. Arvasin, että meille jää paikka johtavan rinnalla. Saaga S sai aika helpostikin yliotteen Mokomanista ja tunne vain parani, mitä lähemmäs maalia tultiin. Kaikki elkeet on olemassa, että tässä voi olla ravikuningatar, Nisonen sanaili voittajahaastattelussa.

Matkavauhti oli varsin rauhallista sen jälkeen, kun Mokomani oli hakenut johtopaikan Mian Marilta ja Saaga S asettui johtavan rinnalle. Lähdössä näkyi hyvin se, että kuskien täytyy ajaa jokainen osalähtö kokonaiskilpailua ajatellen.

- Silloin on mahdollista, että homma menee välillä taktiikkajuoksuksi. Kuskilta vaaditaan kylmäpäisyyttä, sitä on löydyttävä, Nisonen tiivisti.

Mokomani taipui johtopaikalta seitsemänneksi ja sen takana juossut Mian Mari erehtyi maalisuoralla sisäkentän puolelle. Suosikkien joukkoon noussut tamma hylättiin radalta poistumisen takia ja mahdollisuudet kokonaiskilpailussa ovat sen myötä menneet.

Kuningatarkilpailu, tilanne ensimmäisen osalähdön jälkeen:

1. Saaga S
2. Sekottaja (0,3 sekuntia jäljessä)
3. R.R. Ruskariina (+0,4)
4. Joivi (+0,4)
5. Noriko (+0,6)
6. Hujanhajan (+0,6)
7. Mokomani (+0,7)
8. Suhhaus (+1,0)
9. Joiviri (+1,4)
10. Yllin Kyllin (+1,8)
11. Tuli-Karkelo (+2,1)
Mian Mari hylättiin radalta poistumisen takia
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›