Soini, Veini

Ravit

Viime Kuninkuusravien tuplavoittaja sivuun Joensuusta: "Jalka reagoi ja riskeeraaminen olisi tyhmää"

Julkaistu:

KUNINKUUSRAVIT
Hullumies Huittisista vetäytyy tämän vuoden kuninkuuskilpailusta.
Suomenhevoshuippuihin kuuluva Hullumies joutuu jäämään pois tulevan viikonlopun kuninkuuskisasta. Oriin etujalka on reagoinut, eivätkä taustajoukot halua ottaa mitään riskejä.

- Sen jalka paljastui tarkastelussa hieman lämpimäksi. Tilanne ei vaikuta älyttömän vakavalta, mutta eläinlääkäri ei ollut ultraäänitutkimuksen jälkeen kovinkaan kannustava rajun kolmen matkan viikonloppupuhteen suhteen, Seppo Sarkola harmittelee.

- Kyse olisi aika tyhmästä riskistä. Yksittäinen kilpailu voisi olla eri asia, mutta kolme lähtöä kahteen päivään olisi jo silkkaa hulluutta.

Isku on kova Sarkolalle, sillä Hullumies oli juuri noussut kovaan kuntoon ja paineli Mikkelissä uuden ennätyksensä 19,6. Ori kuului siihen kategoriaan, jolta olisi taatusti ollut odotettavissa menestystä ainakin kahdelta ensimmäiseltä matkalta.

- Harmittaahan se aivan vietävästi, kun hevonen oli juuri nyt huippuiskussa. Järki ajaa kuitenkin tunteiden edelle ja vielä enemmän se harmittaisi, mikäli hienon oriin hajottaisi ahneuksissaan kokonaan ja joutuisimme pidemmäksi aikaa sivuun. Lähtöjä tulee ja samoin uusia kuninkuuskisoja.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›