Olga, Oili

Ravit

Valikko

Kuohuviiniä hyvän treenin kunniaksi – ”Haetaan poika kotiin”

Julkaistu:

Kuninkuusravit
Hallitsevan ravikuninkaan kotona on tilaa pokaaleille ja loputkin edellisvuoden juhlajuomat on juotu.
Viime vuoden ravikuninkaan Köppisen valmistautuminen kauden pääkilpailuun ei ole sujunut suunnitellusti, mutta suunta on oikea. Ori pisteli viime torstaina harjoituksissa Vermossa siihen malliin, että valmentaja Jyrki Korhonen nappasi treenin jälkeen kuohuvaa.

- Viime vuoden juhlajuomista oli jäänyt yksi kuohuviini, joka juotiin pois Vermon hiitin jälkeen. Köppinen tuntui tosi hyvältä, vaikka en tiedä, onko se ihan niin hyvä kuin viime vuonna ennen kuninkuusraveja, Korhonen pohtii.

- Tosissaan kuitenkin lähdetään taistelemaan. Tarkoitus on hakea poika kotiin. Palkintopysteille on kyllä tyhjä paikka hyllyssä, omistaja-valmentaja leukailee tosissaan.

Köppinen oli kesäkuussa yhdessä kilpailussa vaisumpi ja lopulta ravikuninkaalta löydettiin haavaumia ohutsuolesta. Vatsaongelmat alkavat olla takanapäin, mutta Korhosen suunnittelemaa herkistelyjaksoa se viivästytti.

- Vielä ”Köpä” vähän päästelee ilmaa pyllystä, mutta ainakin viime esitysten perusteella se alkaa olla lähellä sataprosenttista kuntoa. Vatsalääkityksen takia saimme tiivistettyä treeniä vasta pari kolme viikkoa myöhemmin kuin oli suunniteltu. Fysiikaltaan Köpä ei kuitenkaan ole perässä viimevuotista tilannetta.

- Hevoset ovat erilaisia kuin viime vuonna, Jokivarren Kunkku ja Suivikas ovat ensimmäistä kertaa kuninkuusraveissa. Luotan omaani aika lailla, Korhonen summaa.

Köppinen teki viimeksi Mikkelin Suurmestaruudessa uuden ennätyksensä 20,4, mutta hävisi toki selvästi Suomen ennätyksen tehneelle Jokivarren Kunkulle.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›