Atso

Ravit

St Michel -vauhtijuhlasta Suomi-Ruotsi -maaottelu ranskalaismausteella

Julkaistu:

ST MICHEL
70000 euron St Michelin osallistujakahdeksikko on kutsuttu ja se on hyvin Suomi-Ruotsi -painotteinen.
Mikkelin kuuma vauhtimaili St Michel on kasattu hyvissä ajoin. Rata tiedotti kolmesta viimeisestä kutsutusta keskiviikkona, reilu puolitoista viikkoa ennen h-hetkeä.

- Lähtö on nyt valmis. Saimme kasattua mielenkiintoisen joukon hevosia ja nyt toivotaan, ettei kenellekään satu mitään erikoista enää ennen virallista ilmoittautumispäivää, radan toimitusjohtaja Kari Tiainen toteaa.

- Tulijoita olisi ollut runsaasti ja saimme lähtöön tämän vuoden Finlandia-Ajon, Suur-Hollola-ajon, Killerin Eliitin ja Prix d’Etain Royalin -voittajat, joten tyytyväinen täytyy olla.

Suomen toivot Seabiscuit, Bret Boko ja Express Duo saavat laajimman haasteen länsinaapurista. Ruotsin nelikko on Quick Fix, Creatine, Reven d'Amour ja Smilin Eli. Joukon täydentää ranskalaistamma Solea Rivelliere.

Suomalaisista noussee ykkösaseeksi tasolleen Suur-Hollola-ajossa palannut ikäluokkatähti Express Duo, joka tunnetaan erityisesti nopeudestaan.

Quick Fix nousi maineeseen voittamalla keväällä Prix d'Etain Royalin ja Reven d'Amour puolestaan tunnetaan Suomessa hallitsevana St Michel -voittajana.

Smilin Eli ja Creatine ovat melko tuoreita amerikkalaistuonteja.

- Hevoset ovat uudessa kotimaassaan Ruotsissa herättäneet paljon keskustelua, vaikka niiden täyttä kapasiteettia ei ole vielä varmuudella nähty, Tiainen huomauttaa.

Creatine siirtyi vastikään Ruotsissa Robert Berghiltä legendaarisen Jimmy Takterin valmennukseen ja kohahdutti Ruotsin ravimediaa kesäkuun lopulla vauhdikkaalla 10,2-ajalla harjoitusravien maililla. Ori aloitti Takterilta kilpailemisen painelemalla Norjassa täyden matkan 10,8 ja sijoittumalla toiseksi.

Daniel Redénin Smilin Eli on ehtinyt kilpailla uudessa kotimaassaan kahdesti ja oli viimeksi kakkonen hyvällä täyden matkan tuloksella 11,4.

Solea Rivelliere voitti Kouvolan Kymi GP -päivän tammalähdön tänä vuonna ja oli viime vuonna kakkonen.

St Michelin virallinen ilmoittautumispäivä on 13.7. ja silloin arvotaan myös kilpailussa menestymisen kannalta kovin tärkeät lähtöradat.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›