Atso

Ravit

Huippuhevosen kuski vaihtuu suurkisaan - oliko tämä epäonnistuminen liikaa omistajalle?

Julkaistu:

Suur-Hollola
Paloiko Iikka Nurmoselta niin sanotusti kortti Surprise Lordin rattaille Killerin Eliitin loppusuoralla? Hevosen omistaja Timo Hulkkonen vastaa.
21-vuotias Iikka Nurmonen on kantanut päävastuun Surprise Lordin ohjastamisesta jo parin vuoden ajan. 2,5 viikkoa sitten Killerin Eliitissä kaksikko koki epäonnea, kun jo varmalta näyttänyt voitto valui loppusuoran laukan myötä Killerjärven radan hiekkaan ja vaihtui kolmossijaksi.

Suur-Hollola-ajossa oriin ohjiin vaihtuu Ari Moilanen. Onko asioilla yhteys, omistaja-valmentaja Timo Hulkkonen?

- En muotoilisi asiaa suoraan noin. Iikka Nurmonen on ajanut paljon hevosiamme ja tulee varmasti ajamaan jatkossakin.

- Suur-Hollola on meille iso tavoite ja siihen kilpailuun tehtiin nyt tällainen ratkaisu, kun Moilanen oli saatavilla. Moilasella on kuitenkin kovempi rutiinitaso ja kokemus näistä paikoista. Uskon, että hän saa vielä tässä vaiheessa erilaista kunnioitusta vastustajienkin osalta.

Surprise Lordilla on nyt kaksi kilpailua alla pitkän tauon jälkeen. Tuntuuko, että hevosen vire on saatu kauden päätähtäimen alla huippuunsa?

- Olemme edenneet aika lailla suunnitelman mukaan ja eiköhän se aika lähellä ole sellaista, millaiseksi sen voi saada. Varmasti nuo kaksi starttia ovat vieneet sitä eteenpäin, kun kotona ei kaahata.

- Mitään erityisiä virityksiä ei ole tehty. Tällaisen huippuhevosen tärkein asia on, että se on tuore ja mahdollisimman terve. 

Killerin Eliitin tapahtumat näet Fintoton videokirjastosta tästä linkistä.

Suur-Hollola-ajossa ajetaan lauantaina Jokimaalla kolme välierää, joista neljä parasta suorittaa tiensä sunnuntaina 80000 euron ykköspalkinnolla ravattavaan finaaliin.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt