Olli, Olavi

Ravit

Eksoottinen varusteviritys Toto65-voiton taustalla - mikä ihmeen smurffi?

Julkaistu:

TOTO65, KE 1.7.
Capone Bokon Suomen ura on edennyt pelkkien laukkojen merkeissä. Uudet varusteet takasivat ravitahdin säilymisen ja Toto-65-voiton.
Kovin odotuksin Suomeen muuttaneen Capone Bokon uran alku uudessa kotimaassa ei ole ollut kovin ruusuinen ja kaikki startit ovat pilaantuneet laukkaan. Toista starttia hevosta valmentanut Markku Nieminen oli kuitenkin löytänyt uuden viisasten kiven.

- Hevoselle lisättiin varusteisiin smurffilappu ja pääaisa. Se on ollut kovin vino ja sitä yritettiin nyt suoristaa uusilla varusteilla, Nieminen kommentoi.

Tamperelaisen kimpan hevonen pysyikin nyt askelillaan ja juoksi uuden ennätyksensä ansaiten 2200 euroa. Pelaajille kyvykkääksi tiedetyn ruunan voitto ei ollut positiivisen viime startin jälkeen jättiyllätys, vaikka taulu oli täynnä laukkamerkintää.

Kolmossuosikkina voittaneen hevosen kuuluisia sisaruksia Bret ja Zimba Bokoakin valmentanut Nieminen varoittelee kuitenkin jatkon suhteen.

- Eihän tämä kauaa menesty, ellemme löydä vinouden pohjimmaista syytä. Asiat oli nyt paremmin kuin ennen, mutta ei vieläkään niin kuin pitäisi, vaikka voitto tulikin.

Mikä sitten on Murphy-lappu tai suomalaisten raviharrastajien suussa muotoon smurffilappu taipuva varuste?

Hevosille voidaan lisätä silmän peitoksi yksittäinen silmälappu, joka estää näkökenttää toiselta puolelta ja suoristaa näin sen menemistä.

Capone Bokon varustukseen lisättiin myös pääaisa, joka on tanko päävehkeistä valjaisiin ja auttaa myös hevosta juoksemaan suoremmassa.

Mayday, Mayday - Porvoon kaksikko ei tarvinnut apua


IS Ravien päivällä esittelemän kaksikon Sundsvik Mayday/Lars Wetzer kova suosikkiasema osoittautui ansaituksi ja Wetzer pääsi lisäksi loppusuoralla näyttämään miten osa-aikaeläkeläisen jalka nousee tuuletuksen merkiksi.

Valjakko laski keulassa tälle tasolle reipasta vauhtia, niin kuin ohjastaja lupasi ja nappasi kauden neljännen voittonsa.

- Tamma ei tykkää kiinniotoista ja se jaksaa mennä. Sen mukaan suoritettiin. Pieni varustemurhe meillä oli matkalla, kun peräosaston peittävän liinan kuminauha irtosi ja otin sen sitten matkalla käteeni. Suoritukseen se ei vaikuttanut, Wetzer huomautti.

- Saattoihan se näyttää ulospäin helpolta ja varmaan se sitä olikin, mutta pitihän sitä amatöörimiehen hädissään hevosta hieman matkalla muistuttaa.

Tupämäen tiluksilla Petäjävedellä tehdään sukupolvenvaihdosta, kun Antti-poika on hyppäämässä Risto-isän jäljiltä puikkoihin. Tahti jatkuu hyvänä ja siitä osoituksena Ekuliuksen hieno Toto65-voitto johtavan rinnalta.

- Eivätpä ne asiat kovasti toistaiseksi muutu, kuin paperilla. Tila siirtyi nimiini ja sitä mukaan nämä valmennettavatkin. Kyllä isä silti jatkaa remmissä, Antti Tupamäki selvensi.

Päätöskohde oli tasollisesti illan makupala jo ennakkoon ja kovaa mentiinkin alussa sekä lopussa.

Kahden suosikin kanssa matkassa ollut ja vakiomenestyjäksi noussut Erkki-Pekka Mäkinen onnistui toisellaan ja vei voiton Global Optionin kanssa. Jättiyllättäjä Kontroll Broline hätyytteli lopussa, mutta ei onnistunut tekemään valmentaja Matias Salosta ravien kaksoisvoittajaa. Miehen Freddie Ale kun juhli suosikkina aiemmin.

Suosikkipitoinen rivi takasi Lahden sunnuntain Toto65-peliin jackpotin, kun viisi oikein rahat jäivät nyt voitto-osuudetta.

Oikea Toto65-rivi, Vermon 1.7.

Toto65-1: 1 Capone Boko
Toto65-2: 3 Luckyline Krok
Toto65-3: 6 Sundsvik Mayday
Toto65-4: 3 Ekulius
Toto65-5: 5 Freddie Ale
Toto65-6: 1 Global Option

Kuusi oikein 27,40 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›