Kullervo

Ravit

112 starttia yhdessä - suomenhevostähden kilpaohjissa ensimmäistä kertaa joku muu kuin valmentaja

Julkaistu:

TOTO76
Ensimmäistä kertaa joku muu, kuin vakio-ohjastaja Seppo Sarkola pääsee Hullumiehen kärryille totolähdössä.
Tämän vuoden maaliskuussa tuli kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun parivaljakko Hullumies ja Seppo Sarkola ajoivat ensimmäisen yhteisen ravikilpailunsa. Tuloksena oli heti ykkössija tuloksella 37.2. Sen jälkeen kaksikko on kokenut iloa ja surua peräti 111 lähdön ajan yhdessä.

Kouvolan Toto76-finaalikierroksen ainoassa kylmäveristen kohtaamisessa kuningaspelin osalta Hullumies starttaa matkaan, yksi maamme kärkiohjastajista Mika Forss rattaillaan. Sarkola väistyy kuskinpenkiltä sivuun kärsimään ajokieltoansa loppuun positiivisin miettein.

- Hullumies on tuntunut normaalille harjoituksissa. Tiistaina ajoin orilla löysän hiitin missä se tuntui oikein terävältä. Kuskinvaihdoksesta ei ole ainakaan haittaa, Sarkola valaisee pelaajia.

Hullumies on arvottu eturiviin, josta ori on tehnyt uransa parhaat esitykset. Kolmosrata sopii nopealle lähtijälle erinomaisesti.

- Lähtöpaikka on hyvä, sillä tämä lähtee väkisinkin lujaa alussa, vaikka sitä pitäisi kiinni. Keulajuoksu on hakusessa. Katsotaan kuitenkin tilanteen mukaan, milloin esimerkiksi Suivikas ilmestyy rinnalle. Pienestä on kiinni, miten lähtö lähtee luonnistumaan.

Viime juoksussa Killerillä Hullumiehelle ja Sarkolalle jäi jossiteltavaa, sillä latu pysyi ummessa johtaneen Jokivarren Kunkun takana loppuun saakka.

- Jyväskylässä orilla jäi lopussa voimia käyttämättä. Se teki kuitenkin varmasti hevosen mielelle vain hyvää saada välillä erilainen juoksu.

Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›