Leevi

Ravit

Ravivihje: Toto76 Kouvola 27.6.2015

Julkaistu: , Päivitetty:

TOTO76
Kouvolan jännittävän Toto76-finaalikierroksen suurimpia suosikkeja ovat Express Duo ja Suivikas. Vain toinen kelpaa varmaksi meille.

Toto76-1

Pelisuosikki/varma: 2 Express Duo palasi Vermossa pitkältä yli puolen vuoden tauolta. Taustajoukot eivät asettaneet orille starttiin menestymispaineita, joten siihen nähden 11,7a oli kova suoritus keulapaikalta. Kova avaus näkyi vielä hieman lopussa ja pari vastustajaa pääsi edelle. Startti alla herkkyys on varmasti jo lopussakin parempi. Vastus on tällä kertaa lisäksi sopivampi, joten rastaamme luokkaorin varmaksi. 
 

Haastajat: 1 Shadoom on loistavalta paikalta selvä kakkosrankkaus. Todennäköinen juoksupaikka löytyy suosikin takaa, josta on hyvä heittää haaste suosikille lopussa. Viime juoksussa ori taisteli hyvin perille kuolemanpaikalta. Maalisuoran puolivälissä Janne Ulmaksen ohjastettava näyttikin jo voittajalta. Kuitenkin tyytyminen oli lopulta kakkostilaan. 6 Demi De Veluwe sai Seinäjoella makean revanssin Kasvattajakruunun karsinnassa, mutta itse finaali pilaantui pahaan alkulaukkaan. Tamma jäi laukassaan todella paljon, mutta nousi silti upeasti vielä viidenneksi.  7 Good Dynamite oli pieni pettymys Vermossa keulasta. Samalta paikalta meno oli häikäisevää Jokimaalla. Lähtöpaikka tuo tällä kertaa haasteita matkaan, koska keulaan ei ole asiaa. Orilla ajetaan tämä lähtö valmennuksen kommenttien mukaan suosiolla takapareista. 

Pelijakauma: Jakaumaan on otettu kantaa perjantain päivän peliosuuden perusteella.  Express Duon yli 70% peliosuudessa ei ole enää yhtään kasvunvaraa. 

Juoksunkulku: Express Duo ottaa porukan komentoonsa ja saanee rauhoittaa vauhdin mieleisekseen. Shadoom seuraa tiukasti imussa. 

IS-Pelisuositus - Toto76-1

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Pelisuosikki: Tasaisen ja yllätysalttiin pitkänmatkan kohteen suosikkina starttaa vahva runttaaja 15 Tomorrowland. Matka sopii erittäin hyvin, sillä vauhdit pysyvät aisoissa ja laukanriski on siten matalampi. Kierrettävää piisaa, muttei se ole ennenkään estänyt orin menestymistä. 

Haastajat: 1 Yes Man Hoss on kilpaillut pitkään hienossa vireessä. Bjerkessa ori sai nätin juoksun ja voitti varmasti tätä kevyemmän porukan.  Tällä kertaa juoksun onnistumiseen on jälleen hyvät edellytykset. 8 Zatopek Hoss ei ole aikaisemmin tällä matkalla kilpaillut. Hyvällä sisäratajuoksulla se pystyy kuitenkin menemään varmasti tämänkin matkan.  Kunto on orilla huipussaan, kuten viimeksi Killerillä kaksi viikkoa sitten nähtiin.  5 Tir Du Caux voitti vastaavan juoksun toukokuussa Kuopiossa. Matka käy vahvapotkuiselle menijälle hyvin.  Valmentaja Antti Ojanperä pitää hevosen lähtöpaikkaa kuitenkin surkeana ja laukanriskiä merkittävänä isokokoiselle hevoselle. Tähän nähden peliosuus on selvästi yläkantissa. 


Yllättäjät: 6 Ranch Kelly on nousemassa huippukuntoon. Tulosrivi ei paljoa lupaile, mutta viime juoksun lopetus oli jo oikein vahva. Tamma on pärjännyt ennenkin pitkällä matkalla ja lyönyt esimerkiksi lähdön suosikin. 11 Lindys Jersey Boy vakuutti Kokemäellä sadekelissä. Kuolemasta voittoon runtannut ruuna on nousemassa jättikuntoon. 14 Prey Frontline ei ole odotuksiin nähden onnistunut kovin monesti, sillä tältä vuodelta saldossa näkyy vain yksi voitto. Voitto tuli kuitenkin juurikin pitkältä matkalta vakuuttavasti. 13 Costatantisoldi näyttää jäävän varsin vähäiselle huomiolle. Ruuna pystyy jo pienellä tasonnostolla olemaan voittotaistossa mukana. 
 

Pelijakauma:  Suosikki Tomorrowland on sopivasti rastattu (26%). Parhaat merkit ovat Ranch Kelly (3%) ja  Costatantisoldi (5%). Tir Du Caux on ylipelattu (15%).

Juoksunkulku: 1 Yes Man Hoss pyrkii pitämään keulapaikan hallussa. Takamatkalta voidaan ajaa ajoissa eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto76-2

Pieni:15,1,8,5,6,11,14,13
Suuri:15,1,8,5,6,11,14,13
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Pelisuosikki:  Kaavailimme 7 Harmi´s Fridoa varmaksi asti, mutta sen peliosuus on lähtenyt käsistä. Pidämme oria suosikkina lähtöön, mutta liki 20% ero kakkossuosikki 8 Classic St Patiin on liikaa. Kyseessä on uusintaottelu edellä mainittujen kesken, sillä hevoset kohtasivat kaksi viikkoa sitten Killerillä. Silloin Classic St Pat hallisi keulasta perille saakka, mutta osat voivat hyvin vaihtua nyt.  Harmi´s Frido viimeisteli Vermossa huikaisevan ylivoimaisella voitolla sille hyvin sopivalla pitkällä matkalla. Kakkossuosikkimme puolestaan kiri aivan asiallisesti takajoukoista Kokemäellä neljänneksi. 


Haastajat: Mikään kahden kauppa ei lähtö missään nimessä ole. 9 Stoneisle Lilian epäonnistui Ylivieskassa takapareista. Tamma näyttäisi jäävän turhan paljon suosikkikaksikon varjoon ja se onkin hyvä rasti kohteeseen. Toinen edullinen rasti kohteeseen on viime kesänä hurjasti mennyt 4 Västerbo Mission. Pariin edelliseen juoksuun tamma on esittänyt nousuvireiset esitykset ja pian voisi olla huippujuoksun vuoro. 

Pelijakauma: Harmi´s Frido on kuumunut liikaa (43%). Classic St Pat (24%) ja Västerbo Mission (5%) ovat parhaat merkit. 

Juoksunkulku: Classic St Pat lataa ulkoa keulaan. Anastacia Trot pyrkii sen kantaan.  Harmi´s Frido kiertää kuolemanpaikalle vauhdittamaan. 

IS-Pelisuositus - Toto76-3

Pieni:7,8
Suuri:7,8,9,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Pelisuosikki: 9 Suivikas jatkaa ihailtavasti jäätävässä kilpavireessä startista toiseen.  Ori tulee aina varmasti perille saakka, vaikka olisi saanut kuinka raskaan juoksun tahansa. Töitä on luvassa jälleen Suivikkaan iltapäiväpuhteeksi, sillä kuolemanpaikka on mahdollinen juoksupaikka tällä kertaa. Paikka sopii väkivahvalle puurtajalle, mutta yli 55% peliosuus tuntuu silti hieman liian korkealta. 

Haastajat: 3 Hullumies kokee mielenkiintoisen kuskinvaihdoksen, kun vakio-ohjastaja Seppo Sarkola kärsii vielä ajokieltoaan.  Rattaille hyppää Mika Forss, jota Sarkola ei nähnyt ainakaan heikentävänä tekijänä (kts. tallikommentit). Kaksi viikkoa sitten Hullumiehellä jäi jossiteltavaa sillä ori jäi johtaneen Jokivarren Kunkun taakse voimissaan pussiin. Nyt vuorossa on suurella todennäköisyydellä keulajuoksu, jolla tuskin jää sijaa jossitteluun. 7 I.P. Lento on saanut olla jo pidemmän aikaa terveenä, mikä on näkynyt otteiden parantuessa merkittävästi. Tässä voisi olla sauma namujuoksuun, sillä Antti Teivainen ajanee heti eteenpäin. Näin paikka toisesta ulkoa voisi muodostua orin juoksupaikaksi.

Yllättäjät: 11 Tapsan Tahti voitti vastaavalta lähtöpaikalta Huhtikuussa Vermossa Köppisen ja kumppanit. Toki takarivistä pärjääminen vaatisi kärjen ylivauhtia, kuten keväällä tapahtui.  Ainoa mahdollinen pärjääjä takarivistä Tapsan Tahti ei ole sillä 10 Saaga S pystyy parhaana päivänä lopettamaan hurjasti, jollaisella on varottava. 

Pelijakauma: Suivikas (57%) on monen varmavalinta ja se näkyy prosenteissa. I.P. Lento (7%) maistuu eniten.

Juoksunkulku: Hullumies täräyttää keulaan. I.P. Lento avannee kuolemaan, jonka paikan Suivikas hakee. 

 

IS-Pelisuositus - Toto76-4

Pieni:9,3,7,11,10
Suuri:9,3,7,11,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Pelisuosikki: 5 Arctic Model nostetaan selväksi suosikiksi sillä oletuksella, että keulapaikka on tammalle tarjolla. Keskiviikon juoksussaan Pekka Korven ohjastettava ei ollut aivan herkimmillään. Kuitenkin tulos oli hyvä ja parannusta on tähän varmasti luvassa. Lisäboostia tammalle haetaan tässä puolilapuilla. 

Haastajat: 2 Ranch Newman on merkittävässä roolissa keulapaikan suhteen. Ruuna lähtee lujaa matkaan ja pystynee halutessaan pitämään keulapaikan itsellään. Kuitenkin täydellä matkalla paikka johtavan suosikin takana voi olla houkutteleva vaihtoehto. 1 Rosentolz voi saada nätin juoksun nahistelevan kärkiparin takana. Tamma parantaa koko ajan, vaikka viimeksi ylsikin jo voittoon. Nyt vastus on tasokkaampi, joten parannusta pitääkin tulla. 10 Blame Pizzaz kärkkyy takaa ylivauhtia, jota voi hyvinkin olla tarjolla. Torstaina ori piti keulasta erittäin niukkaan tasapäävoittoon. 8 Freezing Duo jätetään systeemeistä ulos. Keulapaikkaa ei ole nyt tarjolla ja lisäksi taakse joudutaan lisäämään kengät jalkaan. 

Yllättäjä: 6 Stoneisle Mustang ei parhaimmillaan häpeäisi tässä kenellekään. Tarkalla juoksulla sillä on tauosta huolimatta peliprosentteja parempi mahdollisuus voittoon. 

Pelijakauma: Arctic Model (34%) maistuu sopivasti rastitettuna. Stoneisle Mustang on paras merkki yllättäjistä (2%). Freezing Duo on ylipelattu (11%).

Juoksunkulku: Ranch Newman nappaa ensimmäiset keulat, mutta luovuttanee ne Arctic Modelille.


 

IS-Pelisuositus - Toto76-5

Pieni:5
Suuri:5,2,1,10,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Pelisuosikki/varma: Positiivisten tallikommenttien saattelemana starttiin saapuva 2 Twigs Voici kerää luottomme lähdössä. Hannu-Pekka Korven mukaan Twigs Voicin pitäisi normaalina pystyä nappaamaan keulapaikka itselleen, josta se olisi vahvoilla. Solvallan 30.5. startissa maililla tamma piti helposti keulat ja hallitsi vaivatta perille saakka tasokkaassa lähdössä. 
 

Haastajat: 4 Amazing Soul pystyy lähtemään tosi lujaa liikkeelle, mutta suosikin ohittaminen on silti vaikeaa. Kuolemanpaikka ei ole mikään makea paikka tässä lähdössä, joten avaus voi venyä. 1 Solea Rivelliere hävisi vuosi sitten vastaavissa raveissa vain hurjalle Venicelle kuolemanpaikalta. Mikään turha tekijä tamma ei tähän paikkaan missään nimessä ole. 3 Moonlight Love on napsinut vakuuttavan helppoja ykköstiloja. Nyt kovuus joutuu todelliseen testiin.

Yllättäjä: 11 Orderly on maukas rasti yllätyksen hakijoille. Rovaniemellä tamma kiersi valmentaja Dimitri Hedmanin mukaan viimeisen kierroksen hieman päälle 11,0 kiertämällä ulkoratoja. Mahdollinen ylivauhti olisi Henri Bollströmin ajokille herkkua. 

Pelijakauma: Varmamme Twigs Voici (34%) on todella hyvä merkki. Yllätystä hakevat huomioivat Orderlyn (3%).

Juoksunkulku: Twigs Voici ja Amazing Soul lähtevät lujaa. Sisempi rata ratkaisee edun varmallemme. 

IS-Pelisuositus - Toto76-6

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Pelisuosikki: 1 Maven kelpaa nipin napin suosikiksemme. Tamman peliosuus huitelee jo yli 55%, joka on aivan liikaa. Tamma ei ole viime starteissaan osoittanut olevansa lähtöhetkellä mikään starttiraketti. Näemme ulkopuolelta starttaavilla mahdollisuudet tamman ohittamiseen alussa. Silloin pelisuosikin urakasta voi tulla tukala, jos tiloja vapauteen ei heti löydy.

Haastajat: 5 Timoko suoritti Elitloppetissa asiallisesti, joskin aivan paras terä oli kateissa. Orin kapasiteetti on kuitenkin sitä tasoa, että voitto voi irrota heikommassakin vireessä. 3 Oasis Bi epäonnistui Finlandia-ajossa. Björn Goop pyrki orilla keulaan, muttei Bret Bokon edelle ollut asiaa. Lopulta kolmannessa ulkona juossut luokkaori ei edennyt lopussakaan. Nyt sillä on paremmalla juoksulla mahdollisuudet revanssiin.  2 Stormysky on suomalaisista ykköshevonen lähtöön. Vermon vakuuttava kuolemanpaikkavoitto toi sille paikan tähän lähtöön. Tässä ruunalla on hyvä mahdollisuus kiusata rahakkaampia kilpakumppaneitaan maaliin saakka. 

Pelijakauma: 1 Maven on yllättäen todella selvä suosikki (56%). Kaikki muut pelihevoset ovat hyviä rasteja. 

Juoksunkulku: Stormysky pyrkii yllättämään Mavenin kiihdytyksessä. Näin keulapaikalle voisi päästä etenemään Oasis Bi tai Timoko. 

 

IS-Pelisuositus - Toto76-7

Pieni:1,5,3,2
Suuri:1,5,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 2
Toto76-2: 15,1,8,5,6,11,14,13
Toto76-3: 7,8
Toto76-4: 9,3,7,11,10
Toto76-5: 5
Toto76-6: 2
Toto76-7: 1,5,3,2
Hinta: 16,00 €

Suuri
Toto76-1: 2
Toto76-2: 15,1,8,5,6,11,14,13
Toto76-3: 7,8,9,4
Toto76-4: 9,3,7,11,10
Toto76-5: 5,2,1,10,6
Toto76-6: 2
Toto76-7: 1,5,3,2
Hinta: 160,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›