Iivari, Iivo

Ravit

Mikään unelma ei ole liian suuri - miniponi Vinnie kymmenien tuhansien ihailtavana

Julkaistu:

ELITLOPPET
Ruotsin ATG:n promootioponi Vinnie The Dreamerin saaga sai onnellisen päätöksen Elitloppet-sunnuntaissa.
Ruotsalaisen sympaattisen miniponin Vinnie The Dreamerin tarinaa on saatu seurata tänä vuonna videopäiväkirjan muodossa.

Vinnie muutti aikanaan pois kotoa suurena unelmanaan päästä Elitloppetiin. Päälähtöön ei ollut asiaa, mutta pieni suuri miniponi saavutti tavoitteensa ja esiintyi Elitloppet-sunnuntain avajaisseremonioissa.

- Minä tein sen, kuului mikrofonista muka Vinnien toteamana.

Kulttimaineeseen noussut promootiotarina sai selvän onnistumisen merkiksi komeat suosionosoitukset kymmenien tuhansien raviyleisöltä.

Vinnien tarinointia voi seurata sen omilla Facebook-sivuilla. Vinnie The Dreamer.

Raviratsut ME-vauhdissa

Sää ei suoranaisesti helli katsojia tai kilpailijoita sunnuntainakaan. Suuremmilta sateilta on vielä vältytty, mutta kylmä tuuli kiusaa rata-aluetta. Rata on kuitenkin tuttuun tyyliin huippunopeassa kunnossa. Siitä saatiin osoitus, kun ranskalaisvieraat Torre Crepin ja Valdenburg kiisivat monté-lähdössä liki tasapäin ME-vauhtia 1.10,0/1609m. Torre Crebinin viedessä voiton niukasti.

Suomalaisittain jännityshetket ovat käsillä vasta ravien loppupäässä, kun Bret Boko taistelee Elitloppet-finaalipaikasta ja ikäluokkatähti Jontte Boy kisaa nelivuotisparhaimmistoa vastaan.

Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›