Leevi

Ravit

Naisohjastajan hevonen paineli käsittämätöntä vauhtia - viekö Bret Bokon Elitloppet-paikan?

Julkaistu:

ELITLOPPET
Royal Fighter ja Jennifer Tillman löivät sellaisen esityksen tiskiin Solvallassa keskiviikkona, että oksat pois. Seuraavaksi kaksikko haluaa mukaan Elitloppetiin.
Royal Fighter kiskaisi mielettömän mailin keskiviikkona Solvallassa ja mielii nyt Suomen Finlandia-voittajan Bret Bokon tapaan Elitloppetiin.

Jennifer Tillmanin ohjastama ruuna joutui avaamaan Prix d'Etain Royal -voittaja Quick Fixin ahdistellessa ensimmäiset viisisataa metriä 1.05,8-vauhtia, mutta voitti silti varmasti euroopan kärkitulosta sivuavalla ajalla 1.09,8a/1640 metriä.

- Sairainta, missä olen ollut mukana! Vauhti ei tuntunut kovalta. En oikein osaa selittää, mitä juoksussa tapahtui, vahvaa nousua länsinaapurin kuskieliittiin tekevä Jennifer Tillman tuumasi voittajahaastattelussa.

Valmentaja Per K Eriksson ei ujostellut Elitloppetista puhuttaessa.

- Tottakai haluamme mukaan, Eriksson ilmoitti ykskantaan.

Nettikansa on esittänyt oman mielipiteensä. 1782 Aftonbladetin ravisivujen kyselyyn vastanneesta yli 86 prosenttia haluaa Royal Fighterin ja Tillmanin suurkilpailun lähtöviivalle.

Elitloppet-paikat vähenevät - halukkaat lisääntyvät

Elitloppet-paikkojen jako on jälleen kerran mielenkiintoista lottoa. Solvallasta ei ole kommentoitu Royal Fighterin esitystä vielä. Hevosta on varmasti vaikea sivuuttaa ja se laskee Bret Bokon mahdollisuuksia. Bret Bokon takana Finlandia-ajossa kolmanneksi sijoittuneen Univers de Panin kutsu vahvistettiin keskiviikkona ja listalla on nyt 11 hevosta.

Bret Boko taistelee viidestä viimeisestä jäljellä olevasta kutsusta ainakin Royal Fighterin kanssa. Yksi paikka on luvattu Ruotsin ensi lauantain Kultadivisioonan voittajalle ja yksi Stefan Melanderin Nunciolle, mikäli hän mukaan haluaa. Ranskasta on vahvasti tyrkyllä Ustinof du Vivier. Ruotsalaisasiantuntijat rankkaavat hieman oudosti Bret Bokon edelle myös sille Finlandia-ajossa hävinneet Vincennesin ja Oasis Bin.

- Bret Bokon kohtalo selviää aikaisintaan lauantaina, ehkä vasta sunnuntaina. En ota kantaa puolesta tai vastaan, Markus Myron kommentoi Trav365:lle keskiviikkona.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›