Leena, Matleena

Ravit

Valikko

Jari Isometsälle potkut: Ei tullut pommina

Julkaistu:

Raviurheilu
Hiihtäjämestari lähtee juoksulenkille pohtimaan uusia työkuvioitaan.
Ex-hiihtäjä Jari Isometsä irtisanottiin keskiviikkona Forssan raviradan toiminnanjohtajan tehtävistä. Isometsä kommentoi kohtaloaan rauhallisena.

– Hallituksen kanssa on viime aikoina pidetty monta palaveria ja pohdittu, miten hommaa pitäisi jatkaa. Tähän ratkaisuun päädyttiin, ja työvelvoite päättyi välittömästi. Kun tietää, miten raviurheilulla ja -radoilla Suomessa yleisesti menee, niin ei tämä minään pommina tullut. Totovaihdot laskevat, mikä heijastuu kaikkialle toimintaan ympäri Suomea.

Isometsä aloitti työssään tammikuussa 2014, jolloin rata oli velkasaneerauksessa.

– Velkasaneeraus on nyt ohi, maat lunastettu takaisin ravirataa pyörittävälle yhdistykselle ja ainoaksi jäänyt tilinpäätökseni näytti lievästi positiivista tulosta.

Isometsän tehtäviä hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja.

Isometsä on 2006 päättyneen hiihtouransa jälkeen työskennellyt mm. urheiluvälinekauppiaana, jalkapalloseura FC Hongan markkinoinnissa, golfyhtiön toimitusjohtajana ja sijoituspalvelualalla. Hän on myös Ilta-Sanomien arvostettu hiihtoasiantuntija. Keskiviikkona myös vuoden 2001 dopingkärystään tunnettu mies ei halunnut julistaa mitään konkreettista tulevaisuudestaan.

– Spontaanisti tekisi mieli sanoa, etten kuukauteen tee muuta kuin lepäilen. Mutta tunnen itseni sen verran hyvin, että huomenna juoksulenkillä pää prosessoi jo täysillä, että mitä seuraavaksi alkaisi tehdä?

Isometsän potkuista kertoi ensimmäisenä Forssan lehti verkkosivuillaan.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt