Varpu, Vaula

Ravit

Elitloppet-sankari takarivissä – karkaavatko haastajat Seinäjoella?

Julkaistu:

Prix d'Etain Royal
Kevään ensimmäinen Suomessa ravattava kansainvälinen suurkilpailu käydään suomalaisten ja ruotsalaisten välillä. Viivalla on muun muassa Elitloppet-voittaja.
Prix d’Etain Royalin supertähti, toissa kevään Elitloppet-sankari sankari Nahar arvottiin takariviin. Sedinin kiekkoveljesten voimahevoselle lähtöpaikka ei ole niin kiusallinen kuin nopeille sprinttereille, mutta omat mutkansa se aina aiheuttaa.

Kamppailu 60000 euron ykköspalkinnosta käydään suomalaisten ja ruotsalaisten kesken, koska Harri Rantanen ei vastoin odotuksia kuljeta Italiasta tänä vuonna valmennettavaansa lakeuksille.

Ruotsalaisista erityistä mielenkiintoa kilpailuun tuo Naharin lisäksi raviratojen väriläiskän Lutfi Kolgjinin tallin Quick Fix, joka yrittää tällä kaudella murtautua toden teolla huipulle. Joukon pienimmällä voittosummalla starttaava ruuna voitti viime kilpailunsa upealla täyden matkan ajalla 11,5a. Kolgjini valitsi hevosena kuskiksi Tuomas Korvenojan.

Viimeisinä suomalaishevosina paikan Seinäjoen lähdöstä tänä viikonloppuna saivat Womanizer ja Kiikku’s Lordi. Big Sky Hurricane, Bret Boko ja Outlaw Merci oli kutsuttu jo aikaisemmin.

Prix d’Etain Royal, 2100a m


1. Prawns/Robert Dunder
2. Traveling Man/Antti Teivainen
3. Big Sky Hurricane/Mika Forss
4. Outlaw Merci/Hannu Torvinen
5. Quick Fix/Tuomas Korvenoja
6. Womanizer/Tommi Kylliäinen
7. Bret Boko/Ari Moilanen
8. Kiikku's Lordi/Juha Utala
9. David Sisu/Harri Koivunen
10. Nahar/Robert Bergh
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt