Atso

Ravit

NHL-veljesten tähtihevosen tulo Suomeen varmistui - toinen ruotsalaisässä perui ja joutuu leikkaukseen

Julkaistu:

Prix d'Etain Royal
Reilun viikon päästä lauantaina Seinäjoella ravattavan Prix d'Etain Royalin osallistujalistalla on vasta viisi käytännössä varmaa osallistujanimeä.
Vancouver Canucksin tähtihyökkääjien Daniel ja Henrik Sedinin omistama Nahar saapuu Seinäjoen kansainväliseen suurkilpailuun. Väkivahva Nahar on toissa vuoden Elitloppet-voittaja. Se oli paras myös viime kilpailussaan sunnuntaina Bergsåkerissa. Valmentaja Robert Bergh päätti kilpailumatkasta lakeuksille keskiviikkona hyvin sujuneiden harjoitusten jälkeen.

Samaan aikaan kisajärjestäjät kokivat yllättävän takaiskun. Toiselta varmalta ruotsalaisosallistujalta vaikuttanut Quid Pro Quo joutuu kurkkuoperaation aiheuttamalle kilpailutauolle.

- Harmittaa kovasti, Quid Pro Quo on mahtava hevonen ja olisimme mielellämme nähneet sen sympaattisine omistajineen Seinäjoella, toiminnanjohtaja Pertti Immonen harmittelee.

Quid Pro Quon vetäydyttyä valmentaja Svante Båthin tallista on ehdolla voitokas Västerbo Loveboat.

Seinäjoelle on edelleen tulossa Harri Rantasen valmentama Oropuro Bar, joka löylytti viime kilpailussaan Torinossa komealla kirillä parhaat italialaiset. Sen ja Naharin lisäksi ulkomaalaisten hevosten listalla ei ole vielä muita, kun Quid Pro Quon lisäksi myös mm. Solvaton tulo jäi haaveeksi.

- Alkuviikosta listalla oli jo kahdeksan käytännössä varmaa nimeä, nyt enää viisi, Immonen valottaa suurkilpailujärjestelyjen viime käänteitä.

Kotimaisista hevosista tulonsa ovat vahvistaneet Big Sky Hurricane, Bret Boko ja Outlaw Merci. Näistä kaksi ensin mainittua ovat viivalla lauantaina Porin Kultaloimessa ja kohtaavat muun muassa Prey Frontlinen ja David Sisun.

- Kultaloimen seuraamme tarkkaan, koska siellä on muitakin mahdollisia hevosia meille kuin Big Sky Hurricane ja Bret Boko, Immonen laskee.

Seinäjoen Prix d'Etain Royaliin otetaan yhteensä 10 hevosta. Ulkomaalaisten hevosten ennakkoilmoittautuminen on perjantaina ja lähtölista valmistuu sunnuntaina. 2100 metrin matkalla ravattavan kilpailun ykköspalkinto on 60000 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt