Olga, Oili

Ravit

Valikko

Kymppitonnin tienestit neljään päivään - "Ei ollut juuri hiki kuivanut vielä"

Julkaistu:

Toto65
Jos Risto Airaksinen näkee lähipäivinä raviurheiluaiheisia painajaisia, niissä saattaa esiintyä 6-vuotias ruuna Golda Mercury. Se selätti keskiviikkona Vermossa toisen kerran muutaman päivän sisällä suurena suosikkina startanneen Airaksisen suojatin.
Lauantaina Forssan T76-finaalissa Airaksinen joutui katselemaan lopussa ohi puhaltaneen Golda Mercuryn kavionpohjia suursuosikki Kentucky Loven rattailla. Keskiviikkona Vermon T65:ssa kävi samoin niin ikään selväksi suosikiksi pelatun Nu I Nun kanssa. Golda Mercury vei jälleen ykkösrahat ja oli vauhtijuoksun kirissä omaa luokkaansa.

Golda Mercury tienasi kuopiolaiselle omistajatalli Koivuhaka oy:lle neljän päivän sisään kahdessa voittojuoksussaan yhteensä 10000 euroa.

- Pakko myöntää, että näin hyvä suoritus hiukan yllätti, kun hevosella ei ollut juuri hiki kuivanut vielä edellisestä kilpailusta ja jouduttiin tekemään pitkä 800 metrin kiri. Golda Mercury on nyt hyvällä mallilla. Jalat ovat pysyneet pitkään hyvässä kunnossa ja ikä on tuonut hevoseen lisää sitkeyttä, voittajan ohjastaja-valmentaja Markku Nieminen kiitteli.

Orastavassa voittoputkessa kilpailee myös uusi Ruotsin-tuonti Bacardi Razz. Ruuna on pistämätön tekijä mataliin rahasarjoihin ja loikkaa vireen kestessä nopeasti vaativampiin tehtäviin. Kati Lindsbergin valmentama Robot Stable oy:n suojatti haki voimalla keulat toisessa kaarteessa ja voitti lopussa äärimmäisen varmasti. Vauhtikestävyys vaikuttaa olevan Bacardi Razzin paras ase.

- Hevonen käyttäytyi oikein fiksusti. Sai tyytyä seurailemaan, mitä kaverit tekevät, ohjastaja Mika Forss vahvisti.

Forss ajoi voittoon myös toisen Lindsbergin valmennettavan, talvitauolta palanneen Outlaw Mercin. Ruuna pysäytti märällä radalla kellot aikaan 11,8a/1609 metriä, mikä jää vain neljä kymmenystä tallikaveri Big Sky Hurricanen kauden kärkiajasta. Turhankin kovaa keulapaikalla omasta halustaan paahtaneessa Outlaw Mercissä on selkeästi ainesta kevään kovimpiin kotimaisiin kilpailuihin.

- Tässä olisi hevonen, jolla voisi ajaa kaksikin erää mailia kovaa, Forss vihjasi tulevasta kilpailusuunnitelmasta.

Toto65-rivin voitto-osuutta nosti erityisesti 34-kertoimisen Rainbow Cherryn yllätysvoitto. Markus Dahlström ajoi ennakkoluulottomasti johtavan rinnalta ja tamma puristi rehdisti niukkaan voittoon.

Oikea T65-rivi, Vermo 1.4.

T65-1: 6 Costello
T65-2: 11 Golda Mercury
T65-3: 4 Bacardi Razz
T65-4: 7 Rainbow Cherry
T65-5: 3 Outlaw Merci
T65-6: 10 Freddie Ale

Kuusi oikein tuloksille: 355,60 euroa
5 oikein: 5,00 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›