Mervi

Ravit

Supertamma leikitteli kauden avauksessaan: "Suur-Hollola looginen ja kutkuttava tähtäin"

Julkaistu:

TOTO76, LA 21.3.
Tähtiravuri Venicen mahdollisella tappiolla käytiin ajatusleikkiä ennen kauden avausta, mutta kisa oli tammalle lopulta leikin tekoa.
Ikäluokkavuosinaan mielettömät 366900 euron ansiot kerännyt Venice joutuu tänä vuonna säännöllisesti aikuisten joukkoon, mutta kauden avauksen perusteella sen fanien ei tarvitse olla huolissaan.

Tamma palasi talvitauolta Joensuuhun. Valmentaja oli maltillinen ja kuskin ajolinjatkin hieman passiiviset, mutta voitto irtosi silti tyylikkäästi.

- Taktiikka oli etukäteen päätetty ja siinä pysyttiin. En halunnut ajaa kovin pitkään vapaata rataa. Juoksu meni avauskierroksen haitariliikettä lukuun ottamatta oikein hyvin ja hevonen voitti leikitellen, ohjastaja Mika Forss myhäili.

Venice kuuluu hevosena jo siihen kastiin, että sitä voi harkita kilpailuttavansa missä kilpailussa tahtoo. Forss paljasti käyneensä alustavia keskusteluja omistaja-valmentaja Heikki Korhosen kanssa kauden tavoitteista.

- Suur-Hollola -ajo on sellainen looginen ja kutkuttava tähtäin. Ulkomaan matkoista ei ole ollut puhetta, eivätkä ne varmasti oikein sovi suunnitelmaan ainakaan ennen Lahden suurkisaa.

- Eiköhän tämän kohdalla ole mahdollista miettiä oikein isoja kisoja, mutta riittää niitä Suomessakin.

Joensuusta irtosi 7000 euroa vuodenaikaan nähden kovalla volttituloksella 14,6/2160 metriä.

Suivikkaan voittokulun pysäyttämiseen tarvittiin Diktaattori


Suomenhevosten avoimessa lähdössä nähtiin yleisöön menevä taistelu, kun Diktattori avasi yllättäen johtoon ja piti suosikki Suivikkaan kurissa maaliin saakka. Diktaattori juoksi uransa sadannen startin ja juhlakilpailu tuotti komeat 10000 euroa.

- Meni aivan hel***in hyvin, valmentaja Kari Seilonen iloitsi.

- Hieman huoletti kun kuski uhkasi etukäteen ajaa keulasta. Pidin vähän pölhönä, mutta komeastihan se onnistui. 

Voittoon vaadittiin Joensuun suomenhevoskilpailun 31-vuotisen historian kovin tulos 23,2a/2140 metriä. Suivikas teki johtavan rinnalta mainion juoksun, vaikka hävisikin. Muut jäivät kauaksi.

Good Dynamite hyödynsi rivin eniten pelatuimman Magnatin epäonnen ja avasi kautensa keulavoitolla Hopeadivisioonassa.

- Ori ei ollut vielä edes hyvä, mutta tämä riitti tänään, Hannu-Pekka Korpi pohti.

Jorma Kontiolle Toto76-voitto


Lähes viidentoista vuoden tauon jälkeen Joensuussa ohjastanut Ruotsissa 14 vuotta vaikuttanut tähtiohjastaja Jorma Kontio ei jäänyt ilman Toto76-voittoa. Kontio taiteili Vippaskonstin takarivin suljetulta paikalta keulaan, jossa se pysyi maaliin saakka.

Voitossa oli mielenkiintoinen nyanssi, kun Kontio ei suostunut ohjastamaan hevoselle kaavailluilla nykyään muodikkailla jenkkimallisilla kärryillä.

- Valmentaja Risto Tupamäki saa itse lasketella niillä. Eivät ne minun milestäni sopineet tälle. Hyvinhän tämä meni tavallisillakin, Kontio naureskeli voittajahaastattelussa.

Kyvyt Esiin -divisioonassa juhli keulajuoksun jälkeen Callela Kingswin, joka toi näin tuoreelle valmentajalle Juuso Holttiselle ensimmäisen voiton Toto76-tasolla. Suomenhevosten Haastajadivisioonassa

Ryti-Tyttö otti jo kauden kuudennen voiton ja nousi maan voitokkaimmaksi suomenhevoseksi tällä erää. Sen voitto oli ohjastaja Jonny Länsimäelle uran ensimmäinen Toto76-lähdöissä.

Elettra jysäytti jättiyllätyksen lämminveristen haastajadivisioonassa 1,09 prosenttia pelattuna, kun pelisuosikit laukkailivat ja oikeita rivejä löytyi vain yksi kappale.

Oikea T76-rivi, Joensuu 21.3.

T76-1: 5 Callela Kingswin
T76-2: 15 Venice
T76-3: 1 Ryti-Tyttö
T76-4: 11 Elettra
T76-5: 8 Vippaskonsti
T76-6: 5 Good Dynamite
T76-7: 4 Diktaattori

Seitsemän oikein tuloksille:150492,40 euroa
6 oikein: 202,60 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›