Soini, Veini

Ravit

Virkeä vesseli pysyi kuskin käsissä - kohumiljonäärin hevonen aloitti vakuuttavasti

Julkaistu:

Vermon Toto65
- Laita hevoselta korvat kiinni, ettei se lähde lentoon, joutui ohjastaja Kari Rosimo pyytämään Westcoast Piraten valmentajalta Olli Lähtiseltä heti keskiviikon voittojuoksun jälkeen.
Vajaat kolme vuotta sitten Westcoast Pirate teki voitokasta pystynousua sarjoissaan ja näytti olevan matkalla ainakin ikäluokkansa huipulle. 4-vuotiskauden lopulla alkoivat kuitenkin hengityspuolen ongelmat ja seuraavalla kaudella tuli vakava jalkavamma, minkä jälkimainingeissa hevonen pääsi viime vuonna kilpailemaan vain kolmesti.

Nyt näyttää taas oikein hyvältä. Keskiviikkona Vermossa Westcoast Pirate voitti pitkästä aikaa ja selätti laadukkaan vastuksen lupaavalla tyylillä. Myös suotuisa juoksu keulassa juosseen suosikki Desiree Ladyn takana auttoi asiaa, samoin se, että hevonen kilpaili kesäradalla avojaloin.

- Meni kuin elokuvissa. Saatiin alussa suosikki eteen ja lopussa sopivasti kiritilaa. Ruuna lähti iloisesti kiriin, Kari Rosimo kertasi juoksunkulkua.

Illan odotetuin suoritus nähtiin talvitauolta palanneelta Big Sky Hurricanelta, jonka omistaa viime päivinä otsikoissa massiivisten ylinopeussakkojensa vuoksi ollut liikemies Reima Kuisla. Vaikka Kati Lindsbergin valmentama kykyjenkki ei ollut heti herkimmillään, se hallitsi lähtöään keulapaikalta ongelmitta. Tähtäin on Kuislan kotiradan Seinäjoen klassisessa suurkilpailussa Prix d'Etain Royalissa toukokuun alussa.

- Olen erityisen tyytyväinen siihen, että hevonen oli nyt tosi rauhallinen, toisin kuin viime vuonna tauolta palatessaan. Ihan niin hyvältä se ei kuitenkaan tuntunut vielä käteen kuin viime kesänä parhaimmillaan. Tästä on hyvä jatkaa, resurssithan tällä hevosella riittävät mihin vain, ohjastaja Mika Forss summasi.

>> Linkki: katso video Big Sky Hurricanen kauden avauksesta Fintoton lähtöarkistosta

Big Sky Hurricanen lisäksi kierroksen muutkin suuret suosikit pitivät pintansa, joten T65-potti jäi pieneksi. Sekä Costello että Bakels Birdland hallitsivat lähtöjään kärkipaikalta, jälkimmäinen erityisen murskaavalla tyylillä ja Harri Koivusen talliin illan toisen T65-voiton tuoden.

Oikea T65-rivi, Vermo 4.3.

T65-1: 6 Costello
T65-2: 2 Westcoast Pirate
T65-3: 5 Callela Fancyman
T65-4: 7 Big Sky Hurricane
T65-5: 11 Tuli-Karkelo
T65-6: 5 Bakels Birdland

Kuusi oikein tuloksille: 79 euroa
Viisi oikein: 3,70 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt