Minja, Miisa

Ravit

Vaikein ravirivi miesmuistiin - jättiyllättäjillä yli 125 000 euroa

Julkaistu:

Toto76, la 28.2.
Yksi taitava ravipeluri pääsi lauantaina käsiksi jättipottiin, vaikkei saanut kaikkia Toto76-voittajia oikein.
Lappeenrannan Toto76-kierros oli täynnä yllätysvoittajia. Yksi pelaaja kuittasi yli 125 000 euron voittorahat, vaikka rivillä oli ”vain” kuusi oikeaa voittajaa. Voittokuponki kesti kaikki muut jättiyllättäjät paitsi avauskohteen Turbo Vikingin, sillä rivi oli laadittu tuon lähdön suosikin Womanizerin varaan.

Womanizer sai kuitenkin nöyrtyä hollolalaisen Christa Packalenin valmennettavien edessä. 22-vuotiaan treenarin Kiikku’s Lordi oli sentään lähdön suosikkeja, mutta tallin toiseen edustajaan Turbo Vikingiin ei uskonut juuri kukaan. 0,52 prosenttia pelattu Turbo Viking kuitenkin kiri yllätysvoittoon ja jätti tallikaverinsa kakkoseksi.

- Tämä on aivan mahtavaa, olen ihan sanaton. Toisin päin olisin voinut kuvitella tulojärjestyksen olevan. Turbo Vikingillä ajettiin ensimmäistä kertaa korvat auki, olisiko se sitten vaikuttanut, Packalen taivasteli.

Hollolalaiset osaajat olivat esillä myös kahdessa seuraavassa kohteessa, jossa jytisi jälleen yllätysvoittajia. Ensin Tinon Tykki juoksi tasaisen reippaalla matkavauhdilla muilta jalat alta ja seuraavaksi Mikko Valtonen kannusti tammalähdössä Pixy Girlin uran ensimmäiseen voittoon.

Valtonen muistaa ravipäivän pitkään, sillä hän on paitsi Pixy Girlin ohjastaja, myös Tinon Tykin osaomistaja.

- Järkyttävän hieno päivä. En tiedä, toivunko tästä koskaan. Tinon Tykki oli halpa ja hankittiin projektihevoseksi, mutta nyt se on tehnyt vähän tiliäkin. Lahden yöhön varmaan suunnataan, Valtonen hehkutti tunnelmia.

Ravipoliitikon synttärilahja

Sunnuntaina 60-vuotissyntymäpäiviään viettävä Jyrki Jauhiainen sai kotiradallaan ikimuistoisen lahjan. Miehen oma kasvatti ja valmentama Applehill Express venytti voittoputkensa kuuden ykkössijan mittaiseksi ja toi Jauhiaiselle ensimmäisen isomman voiton.

- Hevonen on tuntunut kaksivuotiaasta saakka hyvältä, mutta viime keväänä sille tehtiin polviin aika iso remontti. Kesä uitettiin ja kävelytettiin, mikä alkaa nyt tuottaa tulosta, Jauhiainen selvitti nelivuotiaan oriin taustoja.

Jauhiainen on myös mukana ravipolitiikassa, sillä hän on Suomen Hippoksen hallituksen varapuheenjohtaja ja Lappeenrannan raviradan hallituksen puheenjohtaja. Harrastuksekseen hän valmentaa neljää hevosta.

- Tykkään valmentaa, ajaa ja kengittää hevosia. Tätä tehdään niin pitkään kuin mukavalta tuntuu, edellispäivänä lomamatkalta Floridasta palannut Jauhiainen myhäili.

Vaikealla kierroksella saatiin vain kaksi suosikkivoittajaa, kun Suivikas ja Vilar Lake korkkasivat lähtönsä. Suivikas kuitenkin säikäytti kannattajansa pahanpäiväisesti laukkaamalla loppukaarteessa. Luonnonravuri sai nopeasti rytmistä kiinni ja riuhtaisi niin kovan loppukirin, että nousi vielä ykköseksi, vaikka muut olivat ehtiä karkuun.

- Ei Suivikas oikein edes osaa laukata, siksi se tiputti niin helposti raville. Siitä on varmaan yli kolme vuotta, kun näin on käynyt viimeksi. Rata pikkuisen mureni alta ja Suivikkaan jalka taisi vain lipsahtaa, ohjastaja-valmentaja Terho Rautiainen kertasi loppukaarteen tapahtumia.

Kierros päättyi sitkeän sotaratsu Fiery Sidin yllätysvoittoon. Lauri ja Sirkka Parviaisen kotikasvatti on voittanut nyt ravilähdön kaikkina seitsemänä kilpailukautenaan, mutta Toto76-lähdössä sen ykkössija oli valtaosalle pommi. Peliprosentit olivat vain 0,73.

- Hollola on aina kova sana, yllätysvoiton ohjastanut Tommi Kylliäinen vitsaili viitaten kylänmiesten aiempaan menestykseen.

Oikea Toto76-rivi, Lappeenranta 28.2.

Toto76-1: 7 Turbo Viking
Toto76-2: 6 Tinon Tykki
Toto76-3: 5 Pixy Girl
Toto76-4: 3 Applehill Express
Toto76-5: 8 Suivikas
Toto76-6: 7 Vilar Lake
Toto76-7: 2 Fiery Sid

Ei yhtään seitsemän oikein –tulosta. Yksi kuusi oikein –tulos, jolla lunasti 125 799,20 euroa.

Ylimmän voittoluokan jakosumma jaetaan ensi lauantaina Kouvolassa, jolloin luvassa on jackpot-kierros.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt