Minja, Miisa

Ravit

Entinen mäkikotka Toni Nieminen uuteen tv-työhön: ”Paljon mielekästä puuhaa luvassa”

Julkaistu:

Ravikasvo
MTV:n ja Fintoton yhteinen taival ravitelevisioinnissa alkaa vuodenvaihteessa. Tunnetuin kasvo ravilähetyksissä on Toni Nieminen.
Toni Nieminen on MTV:n pääravikasvo. Ex-mäkikotka ja -ravivalmentaja valjastetaan ravikunkuksi, joka saa lauantain ohjelmiin haastajan kilpailemaan toto-tietämyksestä.

- Puuhaa on paljon luvassa, mutta mielekästä sellaista, Nieminen iloitsee.

- Olen nähnyt alustavan listan tulevista vieraista. Ei paljasteta nimiä, mutta mielenkiintoa on luvassa ja tittelin pitäminen tiukassa.

Niemisen lisäksi MTV:n ravitiimissä on paljon aiemmista ravilähetyksistä tuttuja naamoja. Keskiviikon lähetyksissä päävetovastuu on Laura Ruoholalla ja asiantuntijana toimii Kari Lähdekorpi. Lauantaina asemat ottavat Joanna Kuvaja ja Toni Nieminen. Arkipäivien Toto4-suorat juontaa Sonja Julkunen. Selostuksista vastaa pääosin Marko Lähteenmäki.

- Pidimme mukana paljon vanhaa tekijäkaartia. Ei ole järkeä vaihtaa intohimoista ja asiantuntevaa joukkuetta. Tarkoituksemme on antaa heille välineet tehdä työnsä aiempaa kiinnostavammin, MTV Urheilun päällikkö Markus Autero perustelee.

- Lisäämme grafiikkaa ja näyttävyyttä, mutta hevonen pidetään keskiössä.

MTV:n ravilähetysten lähetysajat

Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt