Atso

Ravit

Pikkuveli kurmuutti isoveljen suursuosikkia

Julkaistu:

TOTO65, KE 10.12
Avoimia lähtöjä hallinnut Oracle sai Vermossa yllättäen selkäänsä tallikaverilta.
Vermon Toto65-kierroksen odotettiin alkavan ykkössarjoja hallinneen Oraclen näytöksellä. Suosikin tappioon voisi kahdellakin tapaa ottaa teeman "omat koirat purivat".

Hannu Torvisen ajamalta tähtiravurilta jäi nimittäin ohittamatta vain - tallikaveri Kati Lindsbergin valmennuksesta - Stormysky ja sen ohjissa syysviimaa halkoi Hannun pikkuveli Jukka Torvinen.

Lähdössä oli ainekset tiukkaan veljesten väliseen kaksintaisteluun, kun Stormysky avasi vauhdikkaasti johtoon ja sai pian Oraclen rinnalleen. Loppusuoralla liikkui kuitenkin kuvainnollisesti vain yksi hevonen ja Stormysky pakeni maisemiin.

- Ruunalta riisuttiin nyt kaikki kengät ja se oli sitä myötä terävämpi, Jukka Torvinen selventää.

- Teivossa hävittiin Oraclelle ja parille muullekin, mutta siellä oli huono lähtöpaikka ja hankalista asemista oli toivotonta pystyä parempaan.

Veljeksistä vanhempi, Hannu Torvinen, 22, valittiin viime vuoden parhaaksi suomalaiseksi ohjastajaksi, mutta kolme vuotta nuorempi pikkuveli on tulossa huipulle kovaa vauhtia perässä. Ensimmäisiä täysipainoisia kausiaan ohjastava nuorukainen on ajanut tänä vuonna 42 voittoa ja sijoittunut totoon lähes 30-prosenttisesti.

- Tämä tuntuu siltä hommalta mitä haluan tehdä. Seuraavaksi on edessä armeija, mutta ymmärsin, että sieltä pitäisi päästä kuitenkin jonkin verran ajamaankin, Jukka Torvinen arvelee.

Suomenhevosten kovimmassa mentiin Diktaattorin hallinnossa. Ruuna jyräsi voittoon kun pahin kilpakumppani laukkasi loppusuoralla. Toki Jani Ruotsalaisen ajokilla vaikutti olevan ote jo ennen Ponnen Onnin laukkaa.

Uudenmaan Upein -karsinta jouduttiin ajamaan melkein kokonaiset kaksi kertaa. Ensimmäisen yrityksen keskeytti sähkökatkos, kun matkaa oli jäljellä 800 metriä.

Supersuosikki EL Catwalk johti ensimmäistä yritystä keskeytykseen saakka ja tyylitteli varsinaisessakin lähdössä johtopaikalta. Ilmeisesti sähkökatkosta suivaantunut hevosen ohjastaja Mika Forss ei suostunut kommentoimaan hevosensa esitystä radan voittajahaastattelijalle.

Keulapaikka oli keskiviikkona valttia, kun kuudesta voittajasta viisi tuli johtopaikalta. 
    
Oikea Toto65-rivi, Vermo 10.12.

Toto65-1: 2 Stormysky
Toto65-2: 9 Diktaattori
Toto65-3: 1 Classic St Pat
Toto65-4: 1 Windsong's Love
Toto65-5: 2 EL Catwalk
Toto65-6: 6 Willy Yankee

Kuusi oikein voitto-osuus 24,20 euroa. Viisi oikein 1,70 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›