Hanna, Johanna, Jenni

Ravit

Valikko

Toto65-ravit: Raju kiihdytyskilpailu luvassa

Julkaistu:

Toto65
Rinta rinnan parhailta lähtöpaikoilta starttaavien Jaqueline Mon Amin ja Star Martinin kaksintaisto on illan T65-kierroksen ehdoton herkkupala. Pellit avataan heti kiihdytyksessä.
Pelisuosikki Jaqueline Mon Ami oli arvonnassa suosikkikaksikosta onnekkaampi osapuoli ja sai sisäradan lähtöpaikan. IS Ravit psyykkaa lähdön pelimielessä niin, että Timo Leivon tamma pystyy torjumaan pahimman uhkaajansa Star Martinin kiihdytyksessä. Keulapaikka olisi pienten marginaalien kilvassa puoli voittoa.

- En ole koskaan satsannut Jaqueline Mon Amin kanssa hampaat irvessä kiihdytykseen, vaan olen antanut hevosen lähteä mitä se itse haluaa. Samalla tavalla jatketaan nytkin ja mihinkään hullutteluihin ei ole tarkoitus lähteä mukaan, kun minulla on näitä "Huldia" vain yksi tallissa. Mutta on tamma joskus aika ulkoakin avannut kymppiä ja päässyt helposti keulaan, joten mahdollisuuksia paikan pitämiseen on.

- Tosin eihän se tarvitse kuin pienen haparoinnin alussa, niin muut menevät heti menojaan, Leivo pyörittelee.

Jaqueline Mon Ami on niin kova tamma, että mahdotonta Star Martinin lyöminen ei olisi keulapaikan mahdollisen missaamisen jälkeenkään. Viimeksi hevonen teki lähtölaukan jälkeen rajun esityksen ja porhalsi Venicen voittamassa T75-lähdössä kakkoseksi.

- Tamma oli viimeksi rokotustauolta niin täynnä latausta, että meinasi mennä jo esittelyssä läpi käsien. Voltista ei ollut sitten mitään mahdollisuuksia päästä ravilla matkaan. Auton takaa tamma on varmempi ja nyt on päästy ajamaan kotona paremmin, mikä vähentää ylimääräistä sähköä.

Jaqueline Mon Amilla oli jo viimeksi Killerillä alla talviradoilla vaadittavat hokkikengät. Ne sopivat ohjastaja-valmentajan mukaan mainiosti huippuhevosen alle ja samalla balanssilla jatketaan, vaikka Vermossa myös kenkien riisuminen on todennäköisesti illalla mahdollista.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt