Leena, Matleena

Ravit

Valikko

Näin kävi Movember-viiksiä kasvattaneille huippuravureille - katso kuva

Julkaistu:

Movember
IS Ravien Movember-haasteen kummihevosista tehokkaampi turpakarvojen kasvattelija oli virkeä veteraani Sipori. Radoilla edelleen menestyvä Bret Boko jäi tässä kisassa altavastaajaksi.
Nyt on sitten sekin selvillä, kuinka paljon ravihevosen turpakarvat ehtivät kuukaudessa kasvaa. Vaihtoehtoja on ainakin kaksi: ihan hienosti, tai ehkä ei juuri lainkaan.

IS Ravien kummiravurikisailijoista astetta karvaisemmin Movember-haasteessa onnistui eläkepäiviään viettävä suomenhevostähti Sipori. Ori kasvatti etumatkaa haastajaansa Bret Bokoon tasaisen varmalla tahdilla heti ensi milleistä alkaen.

- Tällaiset haivenet saatiin aikaiseksi kuukaudessa. Mukava oli olla mukana hyvän asian puolesta!

- Sipori jatkaa eläkepäivien viettoa rauhallisissa merkeissä. Pikku lenkeillä käydään kuitenkin, että ori jaksaa taas kesällä hoidella morsiamet, hoitaja Mirka Lehtinen kertoo, ja lähettää samalla taustajoukkojen joulu- ja itsenäisyyspäivän suomenhevosterveiset sekä lukijoille että kilpakumppanille.

Bret Boko ei päässyt pätemään turpakarvakisassa yhtä komeasti kuin marraskuun aikana kilparadoilla. Kotimaisten lämminveristen ykkösketjuun kuuluvan ruunan turvan tilannetta ei juuri erota kuukauden takaisesta.

- Tosissaan yritettiin venyä tämänkin kisan voittoon, mutta on tunnustettava Siporin olleen alussa nopeampi ja lopussa vahvempi. Ehkä näin nuorelle pojalle kuin Bret Bokolle ei viikset vain sovi? Vanhalle herrasmiehelle ei kuitenkaan ole häpeä tällaista kisaa hävitä, ja sitähän näyttää viikset vain komistavan, hoitaja Suvi Himanka kehuu kilpailusta kiittäen.

Ilta-Sanomien ja Fintoton yhteisessä Movember-haasteessa saatiin lopulta kasaan 535,80 euron potti. Yhteen on laskettu Salamaviikset-pelien voitot ja hinnat sekä lukijoilta tulleet lahjoitukset. Summa on jo tilitetty täysimääräisenä Movemberille.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt