Verneri

Ravit

Suursuosikin kuski varoittaa pelureita - keulapaikka ei olekaan varma

Julkaistu:

Toto65
Zatopek Hoss haastaa supersuosikki Predator Iconin tiukasti taistoon keulapaikasta ja voitosta.
Harri Koivusen käsissä juoksuintonsa löytäneen ja kolme viime kilpailuaan mennen tullen voittaneen Predator Iconin pelikannatus on karkaamassa käsistä. Monet, IS Ravit mukaan lukien, ovat pitäneet hevosen keulapaikkaa selviönä. Tallikommenttien jälkeen odotettu juoksunkulkuvisio ei olekaan enää yhtä varma.

Koivunen pelkää, että ykköshaastaja Zatopek Hoss onnistuu torjumaan hänen hevosensa kiihdytyksessä kaksi rataa sisempää.

- Yritän lähteä lujaa, mutten ole lainkaan varma, että pääsemme Zatopek Hossin ohitse. Jos saamme keulat, ruunalla on hyvät mahdollisuudet pärjätä, mutta ellemme pääse kärkipaikalle, pärjääminen ei ole lainkaan yhtä varmaa, Koivunen spekuloi.

Kuskin kommentteihin nähden piikissä parhaiten viihtyvän Predatorn Iconin 55 prosentin peliosuus on ylimitoitettu.

Hevosen kunto on kiviaitaa, sillä se on juossut viime kilpailuissaan molempien lähetystapojen ennätyksensä.

Turkulainen Koivunen kehuu, että ruuna tuli hänen valmennukseensa hyvässä kunnossa syyskuussa. Sen aikaisempi asemapaikka oli Jani Hautaviidan talli Vermon radalla.

- Sille ei ole tehty meillä mitään ihmeitä, vaan ehkä se on vain piristynyt siitä, kun on päässyt enemmän maalle.

Vuosia samassa paikassa olleille hevosille ympäristönvaihdos tekee monesti ihmeitä. Lahjakas ravuri 5-vuotias Predator Icon on ollut koko ikänsä.

Vuotta nuorempi Zatopek Hoss olisi keulapaikalta säävarauksella melkein yhtä varma voittaja kuin Predator Icon. Kolme viikkoa sitten se voitti sieltä leikitellen T65-lähdön. Viime viikolla ori jäi juoksemaan kivikovan Frankie Alen rinnalle, mistä voittoon ei ollut mahdollisuuksia.

Valmentaja Tuomas Korvenojan henkilökuntaan kuuluva Jukka Lahtinen odottaa oriin avaavan tänä keskiviikkona riuskemmin.

- Tuomas ei tainnut viimeksi satsata ihan täysillä starttiin, joten Zatopek Hoss voi pystyä lähtemään kovempaakin. Keulaan hän varmasti yrittää. Jos keli suosii ja juoksu onnistuu, hevosen pitäisi pystyä pärjäämään.

Lahtinen tarkentaa, että märkä ja pehmeä rata olisi matalaliikkeistä Zatopek Hossia vastaan.

Pelkästään kahden kauppa lähtö ei välttämättä ole. Mikäli olosuhteet eivät suosi Zatopek Hossia, ja Predator Iconilta jää keulapaikka saamatta, Vermon illassa voi jysähtää vaikka minkälainen pommi.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt