Olga, Oili

Ravit

Valikko

T75-miljoonakierros: Lue ratamestarin ennuste radan kunnosta ja kengitysbalansseista

Julkaistu:

OLOSUHTEET
Vermon ratamestari Juha Keskimaunu antoi lauantai-aamuna ennusteensa T75-miljoonakierroksen olosuhteista.
IS Ravit tavoitti Vermon ratamestari Juha Keskimaunun lauantaiaamuna työn touhusta. Eiliset Turun Toto4-ravit menivät peruutukseen ja Vermon huippukierroksen olosuhteet ovat luonnollisesti myös pelaajia kiinnostava puheenaihe.

- Lumisade on muuttunut jo aika kevyeksi, eikä lunta pitäisi enää päivällä tulla suuria määriä. Nykyinen lumi aurataan pian pois ja alla on asiallinen kesärata, Keskimaunu kertoo.

- Uskon, että raveissa pystyy kilpailemaan kengittä. Toinen vaihtoehto on hokkikenkä. Kesäkengässä kilpailemista en suosittele, mutta sehän on sitten hevos- ja valmentajakohtainen asia.

Turusta Vermoon siirretyt Kasvattajakruunu-välierät lisäävät lauantaina ajettavien lähtöjen määrän kuuteentoista. Keskimaunun mukaan on pieni pelko, että rata menee loppupäässä ennemmin kovaksi.

Keskimaunu painottaa, ettei ulkoilmaurheilussa mikään ennuste ole sataprosenttinen, mutta hänen työtään ja ennusteiden päivittymistä voi seurata miehen twitter-tililtä. #ravit-hashtagin myötä ennusteet näkyvät myös IS Ravien twitter-palkissa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›