Olga, Oili

Ravit

Valikko

Haluatko tuplamiljonääriksi? - Nyt se on raveissakin mahdollista

Julkaistu:

Toto75-superlauantai
Lauantaina pelataan kaikkien aikojen ravipotista. Täysosumalla on mahdollisuus voittaa yli kaksi miljoonaa euroa!
Vermon Toto75-finaalikierroksesta muodostuu yksi ikimuistoisimmista, kun jackpotissa on 1 053 790 euron summa. Ennätyssumma tarkoittaa, että varovaisimpienkin arvioiden mukaan seitsemän oikein -tuloksille on luvassa noin kahden miljoonan euron potti.

Jackpot-kertymä kasvaa, kun finaalikierroksilla tai niiden välisillä tavallisilla Toto75-kierroksilla jää jokin voittoluokka jakamatta.

Fintoton peleissä suurin ravivoitto on helmikuulta vuonna 2012, jolloin pelisijoittaja Jorma Vuoksenmaan vetämä kolmen hengen pelikimppa lunasti Kuopion Toto75-raveista 1 012 439 euroa.

Veikkauksen ajan V75-pelissä on napattu myös miljoonavoitto vuonna 2004. Se oli vielä hieman Kuopion pottia suurempi, 1 040 947 euroa.

Vermon ravit alkavat lauantaina klo 14. Toto75-peli pelataan lähtöihin 4-10 ja peliaika päättyy noin klo 15.30. Fintoto vauhdittaa superlauantaita myös voittajapelibonuksilla ja näyttämällä koko viikon ravit ilmaiseksi TotoTV:n nettipalvelussa.

IS Ravit laatii tällä viikolla normaalia muhkeamman määrän ennakkojuttuja, tallikommentteja ja vihjeitä lauantain raveihin.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt