Signe, Varma

Ravit

Mielialahevosella laaja skaala: Lähtölaukka, pysähtyminen tai voitto

Julkaistu:

Toto65
Viimeisin vaihtoehto miellyttäisi erityisesti Siron Veijarin pelitositteisiinsa poimivia pelureita, sillä jättiyllättäjän kannatus on vaivaiset kaksi prosenttia.
Iäkäs Siron Veijari on aina tunnettu kyvyistään, mutta myös ailahtelevuudestaan. Koska hevonen palaa yli kahdeksan kuukauden toipilastauolta, siihen suhtautuminen Vermon Toto65-lähdössä on entistä vaikeampaa.

Myöskään valmentaja Jari Nylundin kommentit eivät helpota pelaajien pähkäilyjä. Lähes mitä vain voi keskiviikon juoksussa tapahtua.

- Siron Veijari on vaikea rasti mielialastaan johtuen. Se voi laukata hylkäykseen heti startissa, pysähtyä matkalla tai voittaa, Nylund erittelee.

Ota loppilaisruunasta sitten selvää. Jos vaatimattomat kaksi prosenttia pelatun hevonen taustaleiri kuitenkin möläyttää ilmoille voittomahdollisuuden, tällainen kilpailija kannattaa ehdottomasti survoa pelilapuille. Siron Veijarin täysosuma tekisi tuhoisaa jälkeä voitonjaossa.

- Ei ruunaa tietenkään varmaksi voi pelata, mutta lapuilla se voi olla, koska sen kapasiteetti riittää pärjäämiseen, valmentaja sanoo.

Nylundin mukaan vahva hevonen ei mittaa juoksupaikkoja. Koska se on myös pyrkivä, sille on voinut pitkän paussin aikana kertyä extralatinkia, joka purkautuu herkästi lähtölaukkana.

Siron Veijarin kuntoon Nylund on tyytyväinen.

- Ruuna tuli talvella kipeäksi ja kaupan päälle se vielä loukkasi jänteensä tarhassa, minkä takia tauko venyi näin pitkäksi. Jalka on parantunut hyvin, ja hevonen ollut treeneissä tosi hyvän tuntuinen, Nylund myhäilee.

Kesiviikkona starttaa monta muutakin kilpailutauolta tositoimiin ampaisevaa kyvykästä ravuria. Näiden kaikkien kuulumiset on luettavissa T65-vihjeiden tallikommenteista.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›