Aulis

Ravit

Tämä hevonen oli Vermon ylivoimaisin voittaja - hankintahinta pian kasassa

Julkaistu:

Toto65
Tallinvaihdoksesta virkistynyt Frosty Vice jätti kovat vastustajat kymmenien metrien päähän keskiviikkona Vermossa.
5-vuotias Frosty Vice vaihtoi omistajaa ja valmentajaa syyskuussa. Sen jälkeen hevonen on kilpaillut neljästi ja ehtinyt voittaa kahdesti. Tienestejä ruuna on kerännyt Talli Huurteiselle jo yhteensä 3800 euroa, mikä tarkoittanee hankintahinnan olevan tätä vauhtia kasassa viimeistään jouluna.

Keskiviikkona Jukka-Pekka Hukkasen valmennettavan kyydistä sai nauttia ensimmäistä kertaa ohjastaja Tommi Kylliäinen. Kun kuski käänsi ajokkinsa kiri-iskuun viimeisellä takasuoralla, sen jälkeen radalla liikkui vain yksi hevonen. Loppusuora meni tyylittelyksi, kun moni vastustaja kangistui kovaan alkuvauhtiin.

- Hevonen meni jo lämmityksessä letkeästi, mikä ei ainakaan laskenut odotuksia. Ruuna lähti kirimään ihan omaa vauhtiaan ja annoin sen vain mennä. Jos Frosty Vice pysyy tällaisena, se menestyy jatkossakin, Kylliäinen kehui uutta tuttavuuttaan.

Ravilähetyksistä tuttu tv-persoona Kari Lähdekorpi sai myös kokea voitonriemua, kun tuore hankinta Villikamu jyräsi ykköseksi johtavan rinnalta ja otti jo neljännen tikun putkeen. Vaikka Hevillä kiritti vahvasti, ohjastaja Mika Forssin mukaan pelaajien T65-pankin voitto oli varma.

- Kuskilla oli enemmän hätää kuin hevosella. Turhaan yritin tehdä eroa muihin loppusuoran alussa, kun piti päästä tuulettamaan, ajajaliigan kärkimies kertasi Satavarma-kollegaansa Lähdekorpea samalla onnitellen.

- Koskahan omistamani hevonen on voittanut viimeksi Vermossa? Varmaankin 1980-luvulla, välillä pitkään Ruotsissa valmentanut Lähdekorpi muisteli.

T65-kierroksen suursuosikeista myös Jaqueline Mon Ami voitti vakuuttavasti. Huipputammalla on kasassa "vasta" noin 60000 euron palkintosumma, mutta sillä voisi jo nyt huoletta ajaa avoimissa tammalähdöissä.

- Paine vain lisääntyi loppua kohden ohjissa, kasvattaja-omistaja-ohjastaja-valmentaja Timo Leivo kiitteli olosuhteisiin nähden kovan kilometriajan 13,9a/2100 metriä kulkenutta kultakimpalettaan.

Oikea Toto65-rivi, 29.10. Vermo:

T65-1: 1 Run the Show
T65-2: 3 Villikamu
T65-3: 11 Young Moon Hoss
T65-4: 9 Frosty Vice
T65-5: 5 Vippaskonsti
T65-6: 8 Jaqueline Mon Ami

Kuusi oikein -tuloksille: 284,00 e
Viisi oikein: 6,90 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›