Varpu, Vaula

Ravit

Miljoonavoittaja kosii taviksia totokimppaan - "Jotain pientä hyvää raviurheilun hyväksi"

Julkaistu:

Toto75
Fintoton pelaajaporukat -sivulle lauantaiaamuna klikanneet hieroivat silmiään, kun kimppasysteemien joukosta löytyi Suomen tunnetuimpiin hevosvedonlyöjiin luettavan Jorma Vuoksenmaan laatima Toto7-kimppa.
Aikoinaan muun muassa yli miljoonan euron totovoitossa osakkaana ollut Jorma Vuoksenmaa kaupusteli lauantaina Fintoton porukkapelisivulla noin parin kympin osuuksia Jokimaan lauantaiseen T7-peliin.

Olet pelivihjealan yrittäjä, joka normaalisti vain myy analyysityön lopputulokset. Mikäs ketunhäntä tässä on kainalossa?

- Päätin osaltani tehdä jotain pientä hyvää raviurheilun hyväksi. Ravipelaaminen on järkipelurien keskuudessa alakynnessä pokeriin ja urheiluvedonlyöntiin nähden. Monet viihdepelaajat kokevat ravipelaamisen liian aikaavieväksi, mutta eivät toisaalta usko ravien pikapelien olevan kilpailukykyisiä asiantuntijoiden tekemiä pelejä vastaan.

- Halusin tarjota nyt kaikille Suomen urheiluvedonlyöjille helpon ja ilmaisen tavan tutustua järkevään ravipelaamiseen, sekä toisaalta mahdollistaa viihdepelaajille muutamalla klikkauksella tien jännittämään television ääressä Jokimaan jackpotia, Vuoksenmaa perustelee.

Jokimaalla ravataan lauantaina korotettujen palkintojen ja parhaiden hevosten Toto75-finaalikierros. T75-pelin jakosummaan lisätään edellisiltä kierroksilta toteutumattomina voitto-osuuksina kertynyt yli 365000 euron jackpot.

- On todennäköistä, että seitsemän oikein -voittoluokassa (T7) jaetaan voittoina panoksia suurempi summa. Näin ollen jo hevosia peliprosenttien mukaisissa suhteissa kupongeilleen arpovalla on voitollinen odotusarvo, ammattivedonlyöjä laskee.

- Raviurheilu on myös viime aikoina saanut negatiivista julkisuutta. Halusin tehdä jotakin 30 vuotta raveja pelaajana, hevosenomistajana ja kasvattajana harrastaneena sekä aikoinaan kahdeksan vuotta Vermon raviradan hallituksessa istuneena. Valitettavan paljon ravi-ihmiset ovat pelivaihtojen pudotessa vain etsineet syntipukkeja tekemättä mitään itse raviurheilun hyväksi.

Mutta mitä järkeä on jakaa analyysityön tulokset ilmaiseksi ja pudottaa omia voitto-osuuksia?

- Joka lauantaina näin tehtynä ei tietysti olisikaan järkevää. Uskon kuitenkin, että porukkapelien tunnetuksi tekeminen ja uusien ihmisten ravien pariin innostaminen on hyväksi maineellemme ja tuo pitkällä aikavälillä hyötyjä kaikille raviurheilusta ja -pelaamisesta leipänsä saaville.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›