Olga, Oili

Ravit

Valikko

Tappiot eivät hetkauttaisi raviratojen optimistia: ”Päivä se on torstainakin”

Julkaistu:

Toto65
Erkki-Pekka Mäkinen saapuu Vermoon tuttuun tyyliinsä suurin odotuksin – kenties ylisuurin.
Tamperelaisvalmentaja tunnetaan positiivisista lausunnoistaan, vaikka hänen hevostensa kertoimet eivät edellyttäisi pärjäämistä. Toiset pitävät häntä raviratojen suurisuuna. Sopivasti suodatettuna Mäkisen odotuksista voi kuitenkin välillä saada rahanarvoisia vinkkejä.

Mäkisen T65-ajokit Classic St Pat ja Global Option eivät ole keskiviikkoillan kuumimpia suosikkeja. Etenkin ensin mainitun voitto tekisi tuhojaan pelureiden kuponkipinoissa.

Valmentaja ei erottele suojattiensa mahdollisuuksia.
 
- Molemmat ovat huippukunnossa, ja odotan niitä tasapuolisesti voittokamppailuun, Mäkinen lataa.

Kokonaan katteettomia Mäkisen lausunnot eivät ole. Hän myöntää, että Classic St Patilla oli toissa kerralla huono päivänsä, mutta viimekertainen kiri kakkossijalle oli miehen mieleen.

- Se oli huippuhyvä. Vaikka meillä on uloin lähtörata, uskon pääseväni keulaan tai ainakin lähelle sitä. Classic St Pat on Suomen nopeimpia lähtijöitä, joka on napannut vastaavalta paikalta keulat T75-lähdössäkin. En ole vielä kertaakaan edes avannut sillä täyttä vauhtia, Mäkinen painottaa.

Global Option ampaisee matkaan loistavista asemista kakkosradalta. Mäkinen ei usko, että yksikään vastustaja pääsee oikukkaasta menijästä ohitse, mikäli tämän startti sujuu ilman kommervenkkejä.

- Juoksupaikalla ei ole sinänsä väliä, ellemme ole sata metriä kärkeä jäljessä kirin alkaessa. Ruuna tulee viimeiset 100-200 metriä niin lujaa, ettei mitään rajaa, Mäkinen heittää.

Lopuksi Mäkinen hieman toppuuttelee pelureita, jotka ovat valmiita lyömään roponsa hänen hevosilleen.

- Lähdöt on aina ajettava ensin. Vaikka jäisin molemmilla viimeiseksi, se ei hetkauttaisi elämääni. Päivä se on torstainakin, ja silloin ajellaan uudelleen, Mäkinen naurahtaa.

Ja tietysti myös tototaan.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›