Verneri

Ravit

Hurja ennätys kuolemanpaikalta - "Olisi pystynyt vielä nipistämäänkin"

Julkaistu:

Toto65
Voitokas Herbie Sisu on tullut takaisin ja nousee kohinalla kohti avoimia sarjoja. Vermossa syntyi T65-voiton sivutuotteena komea ennätysaika vaativalta juoksupaikalta johtavan rinnalta.
Keskikesällä totopelaajien luottohevosena neljästi putkeen epäonnistunut Herbie Sisu on taas iskussa. Keskiviikkona Vermossa ruuna oli parempi kuin koskaan ja porhalsi niin sanotulta kuolemanpaikalta eli keulahevosen rinnalta uuden ennätyksensä 11,5a/1609 metriä. Voitto oli Kati Lindsbergin valmennettavalle toinen peräkkäinen. Samanlaisilla esityksillä niitä tulee vielä paljon lisää.

- En ollut huolestunut juoksupaikasta, kun hevonen oli jo viimeksi niin mahtavan hyvä. Herbie Sisu irtosi helposti muista ja olisi pystynyt tarvittaessa nipistämäänkin ajasta muutaman kymmenyksen, ohjastaja Ari Moilanen vakuutti.

>> Katso Fintoton videokirjastosta video Herbie Sisun kanuunajuoksusta

Lindsbergin talliin tuli heti perään toinen Toto65-voitto, kun nouseva kyky Big Muscles oli vahvin lähtönsä kirivaiheessa.

T65-avanneessa kolmevuotiaiden lämminveristen Oulu Express -karsinnassa suursuosikki Winter's Iceman oli sairaustauoltakin pelaajien luottamuksen arvoinen. Urallaan muhkeammat tienestit kuin illan vastustajat yhteensä kasannut ruuna karkasi piikkipaikalta kauas muiden ulottuvilta.

Urheilutoimittaja Tapio Suomisen osaomistama Geena Ale oli yksi illan suosikkivoittajista.

- Tosi vahva tamma, jonka kanssa on pikku hiljaa päästy sinuiksi, ohjastaja Mika Forss kommentoi. Forss oli kierroksen avainvoittaja kolmella Toto65-voitolla.

Kun viisi oikein -tuloksille ei syntynyt voitto-osuutta, ensi viikon T65-kierroksella on jaossa jackpot.

Toto65-rivi, Vermo 3.9.

T65-1: 3 Winter's Iceman
T65-2: 5 Herbie Sisu
T65-3: 10 Big Muscles
T65-4: 2 Geena Ale
T65-5: 3 Pulun Pilke
T65-6: 9 Moonlight Cloud

Kuusi oikein tuloksille: 6,00 euroa
Viisi oikein: ei voitto-osuutta
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›