Leevi

Ravit

Kaksi suomalaista huippulähtöön - Teivon rataennätyshevonen Hopeadivisioonassa

Julkaistu:

SUNDSVALL OPEN TROT
Up-Date Hoss ja Seabiscuit edustavat sinivalkoisia värejä ensi lauantain Sundsvall Open Trotissa. Bret Boko osallistuu samojen ravien Hopeadivisioonalähtöön.
Bergsåkerin kauden ykköslähtö Sundsvall Open Trot herättää mielenkiintoa myös suomalaisissa. Up-Date Hoss ja Seabiscuit starttaavat 110000 euron ykköspalkinnolla ajettavaan 2140 metrin ryhmäajoon haastajina.

Suur-Hollolan ja Kymi GP:n kolmonen Up-Date Hoss viimeisteli kilpailuun Solvallan keskipitkän matkan kakkossijalla. Edelle ehti vain toinen suomalaishevonen, Seabiscuit. Seabiscuit ei pystynyt ongelmien sävyttämän alkukauden jälkeen parhaimpaansa Suur-Hollolan finaalissa, mutta kiri viimeksi komeasti.

Sundsvall Open Trotin nimekkäimpiä osallistujia ovat, viime vuoden Elitloppet-voittaja Nahar ja samasta tallista tuleva Hugo Åbergs Memorial -sankari Ed You. Eikä suomalaisilta puutu muutenkaan vastusta.

Kaksi viikkoa sitten Teivossa rataennätyksen rikkonut Bret Boko oli pitkään tyrkyllä päälähtöön, mutta sille valittiin vajaan 15000 euron palkinnolla ajettava Hopeadivisioona. Hyvä avaaja oli onnekas rata-arvonnassa ja pääsi ykkösradalle. Jorma Kontion rattailleen saava ruuna on siitä lähellä koko matkan johtoa.

30. elokuuta juostavan Sundsvall Open Trotin lähtölista alla.

1 QUID PRO QUO Adielsson Erik
2 SANITY Haugstad Kenneth
3 ORECCHIETTI Kihlström Örjan
4 UP DATE HOSS* (FI) Karhulahti Ville
5 ED YOU Jansson Torbjörn
6 JULIANO RAGS* (NO) Braekken Noralf
7 NAHAR Bergh Robert
8 SEABISCUIT* (FI) Kontio Jorma
9 OASIS BI (IT) Goop Björn
10 CANAKA B.F. Ohlsson Ulf
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt