Aulis

Ravit

Vermo: Finlandia-päivälle yhteispohjoismainen Toto75-kierros

Julkaistu: , Päivitetty:

POHJOISMAISTA YHTEISTYÖTÄ
Yksi Suomen profiiliravipäivistä saa ensi vuodelle mielenkiintoisen lisän. Pelivaihdot nousevat yhteispohjoismaisen pelin myötä uudelle tasolle.
Fintoto ja Atg ovat järjestäneet Vermossa kahteen otteeseen yhteisen Toto75-päivän. Ensi vuonna tuo yhteistyö tehdään Finlandia-Ajossa. Aiemmilla kerroilla kilpailuihin on saapunut Ruotsista 40-50 hevosta ja Toto75-pelivaihto on kohonnut kymmenen miljoonan euron tietämiin.

- Nyt kilpaillaan jo valmiiksi kansainväliset ravit ja odotusarvo on, että ulkomaisia hevosia saapuu aiempaa isompi määrä. Tämä varmistaa myös sen, ettemme joudu tämän vuoden tapaan kilpailemaan samoista hevosista Copenhagen Cupin kanssa, Vermon kilpailusihteeri Timo Mahlamäki iloitsee.

Fintoton kehitysjohtaja Pertti Koskenniemi huomauttaa, että Vermon on tarkoitus järjestää normaalityylinen Finlandia-päivä, eikä sarjamäärityksissä mennä Ruotsin järjestelmän ehdoilla.

- Aiemmin on käytetty Ruotsin divisioonajärjestelmää, mutta tällä kertaa ajetaan "suomalaiset" Toto75-ravit, joihin tulee peliä muista maista, Koskenniemi kertoo.

- Tavoitteena on toki järjestää kaksi ns. ruotsalaista sarjaa, joissa olisi tarjolla paikkoja Elitloppet-päivän Ruotsin Toto75-finaaleihin.

Yhteispohjoismainen kierros tuo Suomeen peliä Ruotsista ja Tanskasta. Todennäköisesti myös Norja osallistuu. Yhteispeli hyödyttää kaikkia, sillä lisävaihtoa saadaan kaikkiin pelimuotoihin.

Finlandia-Ajo ravataan vuonna 2015 sunnuntaina 17. toukokuuta.

Juttua on muokattu oletettujen sarjamääritysten osalta. Aluksi tuli väärinymmärrys, että Toto75-lähdöt ajetaan samaan malliin, kuin aikaisemmilla yhteiskierroksilla.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt