Atso

Ravit

Selkäjuoksu, voilokki, nuuhkija... Nollanollaa-sarjakuva nauraa raveille

Julkaistu:

SARJAKUVAT
Twitteriin ilmestyi heinäkuun alkupuolella Nollanollaa-tili, jossa tartutaan ravitermeihin ja alan ajankohtaisuuksiin humorististen sarjakuvien avulla.
Piirrosten takaa löytyy vastainnostunut raviharrastaja Tommy.

- Olen ollut koko ikäni innokas penkkiurheilija, jolle on käynyt seurattavaksi laji kuin laji. Aloin seurata raveja muutama vuosi sitten, mutta vuodenvaihteen tienoilla innostuin tosissaan. Ravit näkyvät jonkin verran televisiossa ja minun mielestäni lähetykset vilisivät hauskoja termejä ja persoonia, nimimerkin takaa esiintyvä piirtäjä kertoo IS Raveille.

- Esimerkiksi Satavarma-ohjelma tulee katsottua joka viikko. Siinä on mieleistäni huumoria, jota yritän tuoda esiin omissa töissäni.

Tommy kertoo piirtävänsä puhtaasti harrastuksena, eikä ole ainakaan tähän mennessä haaveillut asiasta bisneksenä.

- Olen piirtänyt jo pitkään, ja luonnollisesti aiheet löytyvät itseä kiinnostavista asioista. Alkuun pelkäsin, että ideat loppuvat ravipuolella nopeasti kesken, mutta itse asiassa on käynyt täysin päinvastoin. Kyseessähän onkin todella monivivahteinen laji. Tästä löytyy aina vaan mielenkiintoisempia asioita, mitä syvemmälle pääsee sukeltamaan.

- Tein näitä aluksi vain itselleni, mutta tänä päivänä tällaisia on helppo laittaa jakoon ja ajattelin jossain vaiheessa, että miksi ei. Mukava huomata, että ne ovat saaneet positiivisen vastaanoton.

Nollanollaa-piirroksia löytyy Twitteristä tunnuksella @NollaNollaa  ja lisäksi piirtäjän kotisivuilta.  Alla muutamia makupaloja Nollanollaa-huumorista:
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt