Alvar, Auno

Ravit

Suomalainen ravitähti Ruotsiin jahtaamaan 180 000 euron jättipalkintoa

Julkaistu:

KRUUNUJAHTIIN
16. elokuuta ajettavassa Åby Stora Pris -lähdössä nähdään mielenkiintoista suomalaisväriä.
Leppävirtalaisen Jalohepo Oy:n tähti Surprise Lord suuntaa elokuun puolivälissä Ruotsiin taistelemaan klassisen Åby Stora Prisin voitosta.
 
Surprise Lord on parin viime kauden aikana vakiinnuttanut paikkansa Suomen huipulla. Hevonen on kerran aiemmin vieraillut Ruotsissa, mutta nyt se tekee debyyttinsä ulkomaan ykköskategorian lähdössä.

Kati Lindsbergin valmennukseen keväällä siirtynyt ori sijoittui heinäkuun puolivälissä ajetussa Mikkelin kansainvälisessä St Michel -ajossa vahvan esityksen jälkeen toiseksi. Edelle ehti Reven d'Amour, joka on toinen tähän mennessä Åbyyn kutsun saanut hevonen.

Åbyn kilpailu ajetaan eräajona. Kahdeksan hevosta juoksee kaksi mailin lähtöä. Mikäli lähdöt voittaa eri hevonen, kohtavaat ne toisensa vielä kolmannessa lähdössä, jossa ratkaistaan kokonaiskilpailun voittaja. Ykköspalkinto on 1,5 miljoonaa kruunua eli vajaat 180 000 euroa.

Paikallisen raviradan "sportchef" Jon W Pedersen oli innoissaan suomalaistähden saamisesta mukaan.

- Surprise Lord on huippuhevonen, jonka sydän on kultaa. Se osaa menestyä kaikenlaisilta juoksupaikoilta. Hevonen on hyvä lyhyellä matkalla, mutta myös jaksava ja uskon sen sopivan hyvin tällaiseen useampiosaiseen kilpailuun. Erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus meille, Pedersen hehkuttaa radan kotisivuilla. 
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt