Iivari, Iivo

Ravit

Iltapäivän Toto75-luottohevonen riehui kuljetusmatkalla - "On yleensä näkynyt suorituksessa"

Julkaistu:

Toto75
Pekka Korven tallin hevosten matkustus Joensuun Toto75-raveihin ei sujunut ongelmitta. Lauantain T75-pelin luottohevosiin kuuluva BWT Hellion oli yksi riehujista.
Vihtiläisjoukkueen kuljetusautossa sattui lauantaina ikävä tilanne, kun kyydissä olleet hevoset eivät pysyneet rauhallisina vaan kuluttivat energiaansa muun muassa laitojen potkimiseen. Autossa oli viisi oria ja yksi tamma. Oreista kaksi mellasti muita enemmän.

- Ne koittivat tapella. Niitä on viisi kappaletta ja isossakin autossa oriita on vaikea sijoittaa oikein. Kesäaikaan hormoonit hyrräävät, tallin hevosia Joensuussa ohjastava Janne Korpi kommentoi IS Raveille lauantaina aamupäivällä.

- Meillä on kamerat ja niistä näkee takatilaan, mitä tapahtuu. Hurjia tilanteita ei ollut, kun hevoset eivät pääse toisiinsa kiinni. Laitoihin ne paukuttelivat melko lailla. Tuollaisia tilanteita tulee, kun monta hevosta on samassa autossa.

- Lämpimällä kelillä ylimääräinen riehuminen on huono homma ja se voi hyvinkin vaikuttaa suoritukseen, kun hevonen menettää energiaa ja hikoilee kuumassa autossa.

Korvelta löytyy historiasta tapahtumia, jotka eivät kerro hyvää päivän suoritusta ajatellen.

- Minulla on aikaisempia kokemuksia, että tuollaisen jälkeen on paras puhti poissa itse kisassa. Etenkin, kun on pitkä kuljetusmatka.

- Kävelytimme hevosia tien varressa, minkä jälkeen ne ovat olleet rauhassa - ainakin tunnin ajan. Hevoset olivat hiestä märkänä, eikä niissä muuta sanomista ollut.

Tapahtumaketjussa yhtenä aktiivisimmista mukana ollut BWT Hellion kuuluu pelikansan luottohevosiin noin 50 prosentin peliosuudellaan. Korpi on nyt syystäkin varovainen oriin menestymismahdollisuuksien suhteen.

- BWT Hellion ja Dream Director olivat pahimmat riehujat. Suhtautuisin pelimielessä niihin varauksella.

Toto75-ravit käynnistyvät Joensuussa kello 14. T75-peliaika umpeutuu noin kello 15.30.

IS Ravit päivitti T75-arvioitaan tapahtumien seurauksena. Todennäköisyysarviot löytyvät päivän ravien lähtölistoilta.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt