Hanna, Johanna, Jenni

Ravit

Valikko

Kuuma nimi ulkona kuningatarkilpailusta: Tämä vamma vielä hoidetaan

Julkaistu:

Porin kuningatarkilpailun suosikkeihin lukeutunut Hissun Virva joutuu seuraamaan kilpasiskojensa temmellystä kotitallistaan.
Hissun Virvan ongelmat alkoivat viikolla. Se oli vielä hyvä viimeistelyhiitissä, mutta sunnuntain Mikkelin-startin lähestyessä hevosen etujalka alkoi kerätä turvotusta.

Taustajoukot tekivät kaikkensa, jotta tamma olisi päässyt starttaamaan Mikkelissä. He toivat hevosensa raveihin, mutta joutuivat vetämään sen viivalta pois muutama minuutti ennen starttia.

- Hissun Virvan jalka ei ollut puristusarka, mutta sen ravi ei sujunut normaalisti harjoituslähdön jälkeen. Emme voineet tehdä totosuosikin kanssa muuta kuin jättää sen pois juoksusta, omistajavalmentaja Mikko Väisänen harmitteli.

Väisänen ei aio ilmoittaa huipputammaansa kuningatarkilpailuun.

- On ihan selvä, että meidän osaltamme Porin-kisat ovat ohitse. Epäilen, että tammalla on puikkoluu- tai hankosidevamma. Hirmu isosta viasta ei ole kysymys, sillä muuten hevonen aristaisi jalkaansa paljon enemmän, mutta vasta klinikkakäynnillähän vamma selviää lopullisesti. 

Tänä vuonna huipulle nousseen 10-vuotiaan Hissun Virvan ura ei ole sentään vaakalaudalla.

- Vika on tällä kertaa hevosen paremmassa etujalassa, ja sen kyllä vielä hoidamme. Mikäli  kyseessä olisi aikaisempina vuosina vaivannut jalka, jatkoa pitäisi vakavasti harkita, Väisänen tuumi.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt