Kullervo

Ravit

Suomalaishuippu kieltäytymässä St. Michel -kutsusta

Julkaistu:

ST MICHEL
Mikkelin ravirata julkisti tänään kolme uutta nimeä pääkilpailun osallistujalistaan. Järjestäjien toiveissa on myös kova kotimainen yllätysnimi, mutta taustajoukot ovat valitsemassa toisin.
St Michel -osallistujaspekulaatiot käyvät kuumana. Järjestävä taho esitti kutsun Express Duon taustajoukoille, mutta he ovat valitsemassa oriille päälähdön sijaan samojen ravien nelivuotiskoitoksen.

- Kutsu päälähtöön tuli. Asialle on uhrattu ajatuksia ja olemme hieman seuranneet, että millainen vastus päälähdössä olisi luvassa. Näillä näkymin on kuitenkin aika varmaa, ettemme halua siihen kisaan vielä tänä vuonna. Ei nyt suljeta ovea sataprosenttisesti, mutta melkein, Hannu-Pekka Korpi muotoilee.

- Hevonen tulee starttaamaan niissä raveissa, mutta todennäköinen valinta on nelivuotiaille avoin Eugen Pylvänäisen Muistoajo.

Nelivuotiaat ottavat harvemmin mittaa aikuisista avoimissa lähdöissä. Alkukauden aikana 115 000 euroa ikäluokkalähdöistä ansainneella Express Duolla olisi varmasti siihen potentiaalia, mutta valmennusportaan päätös on ymmärrettävä. Tiukasti kotimaisten nelivuotiaiden valtikkaa hallussaan pitävällä hevosella kun on tiukka kilpailurupeama takana ja kauden päätähtäin, 100 000 euron ykköspalkinnon Derby edessä syksyllä.

Mikkelin vauhtimailin kolme uutta vahvistettua nimeä tulevat kaikki Ruotsista. Mukaan ovat lupautuneet Elitloppet-vitonen Reven d'Amour, Sweden Cup -finalisti Monster Drive ja vaikeuksien jälkeen paluuta radoille tekevä Ruotsin Derbyvoittaja Joke Face. Aiemmin kutsutuista Delicious U.S joutuu jättämään kisan sairastelujen vuoksi väliin. Prussia ja Beer Summit ovat osallistumassa alkuperäisen suunnitelman mukaan.

70 000 euron ykköspalkinnolla ajettava mailin sprinttikilpailu juostaan Mikkelin raviradalla 20.7.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt