Verneri

Ravit

Viime vuoden voittaja ja tammatähti sivuun Suur-Hollolasta - lue syyt

Julkaistu:

SUUR-HOLLOLA
Ensi sunnuntaina ratkotaan Lahdessa 80 000 euron ykköspalkinnon Suur-Hollola-ajo. Kaksi kovaa on joukosta poissa. IS Ravit selvitti miksi.
Puhurin lailla suomalaiselle tammahuipulle nousseen Venicen piti ottaa ensi kertaa mittaa avoimen luokan huipuista Suur-Hollola-ajossa, mutta hevosen omistaja-valmentaja Heikki Korhonen muutti mieltään viime hetkillä.

- Pohdin asiaa viimeiseen asti. Tulin siihen tulokseen, että kaksi tiukkaa kisaa kahden päivän sisään ei ole sitä mitä hevonen tähän kohtaan kaipaa. Meiltä on Lahteen aika paljon matkaa. Tällainen kilpailu on kuljetuksineen hurja rutistus. En halua ajaa näitä vähiä hevosiani tieten tahtoen loppuun, Korhonen laskee.

- Venice on tehnyt hienon kauden tähän mennessä. Arvostetaan hevosta tässä tapauksessa. Tammalle on hyvä lähtö kymppitonnin ykkösellä Kaustisella heinäkuun puolivälissä. Tähtäämme sinne seuraavaksi.

Viime vuoden yllätysvoittaja Day Cruise joutuu jättämään kilpailun väliin loukkaantumisen pakottamana.

- Mielellään oltaisiin oltu mukana. Hevonen alkoi harjoituksien perusteella nousta viime kauden huippuvireeseen. Se kuitenkin ajautui ongelmiin ravin kanssa, eikä osallistuminen ole mahdollista, valmentaja Markku Nieminen harmittelee.

Suurkilpailussa ajetaan lauantaina 5. heinäkuuta kolme välierää, joista kaikista pääsee neljä parasta seuraavana päivänä ajettavaan finaaliin. Suur-Hollolan ennakkosuosikeiksi ovat nousseet Porissa ja Kouvolassa vakuuttanut Surprise Lord, huipputamma She Loves You ja Kymi Gp -kolmonen Up-Date Hoss.

Katso välierien lähtölistat tästä linkistä.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt