Perttu

Ravit

Monsterimaiset yllätykset järkyttivät pelaajat - ensi viikolla jackpot

Julkaistu:

Toto65-ravit
Lähes kaikki liputtivat Vermossa ylistetyn Sahara B Boyn puolesta, mutta raviurheilu osoitti jälleen kerran arvaamattomuutensa. Varmaa voittajaa laji ei tunnekaan.
T65-pankki oli jostain syystä kuin kalpea haamu aikaisemmista juoksuistaan ja heitti pyyhkeen kehään jo viimeisellä takasuoralla. Suosikin epävireisyyden käytti parhaiten hyväkseen nimensä mukainen J.A. Monster, joka jyräsi takajoukosta pitkällä kirillään ohi sitkeästi johtaneen Yes Man Hossin.

Yllätyksen suuruutta kuvasi parhaiten peliprosentti. J.A. Monsterilla se oli vain 2,3. Sahara B Boyn lukemat olivat 76,8.

- Ennakkoon tuntui, että meillä olisi jonkinlaiset mahdollisuudet, jos pääsisimme vain hyvään paikkaan parijonoon. Hevonen on aivan huippukunnossa. Ehkä kärjen kova matkavauhtikin suosi meitä. J.A. Monster tulee aina sitkeästi perille, yllätysvoiton narutellut Esa Holopainen ylisti ajokkiaan. 

Vielä suuremman pommin pelureiden silmille pudotti Ray’s Elation, joka piti itsepintaisesti piikkipaikastaan kiinni alusta loppuun. Ohjastaja Mika Forss myönsi voiton tulleen jonkinlaisena yllätyksenä, muttei lainkaan yhtä suurena kuin peliprosentti 0,9 osoitti.

- Hevosella oli ollut epäonnea starteissaan. Viimeksi sille oli tullut lähtölaukka ja sitä ennen se jäi ajamanani umpipussiin, koska en vielä luottanut siihen. Taktiikastani näki, että uskoin tammaan, mutta toki voitto oli pieni yllätys minullekin, Forss myönsi.

Pasi Tikkalan valmentama jättiyllättäjä jatkaa torstai-iltana Lappeen T4-raveissa ja kuuluu jo varmasti lähtönsä pelatuimpiin hevosiin.

Yksi illan nimiajoista oli nuoren polven suomenhevosille rajattu Eri-Aaronin Patsaskilpailu. Vuonna 1932 syntyneen ja ahkerimpina vuosina reilut 200 tammaa astuneen siitosjätin kunniaksi nimetyn lähdön sankari oli Lauri Turusen osaomistama ja ajama Sohvin Santeri.

Yli 1100 perillistä jättäneen Eri-Aaronin nimi tulee Sohvin Santerinkin sukutaulussa vastaan niin isän kuin emänkin puolelta. Voittajan valmentaja ja toinen omistaja on Lauri Nisonen, eläkkeellä oleva Lappeenrannan raviradan ex-toiminnanjohtaja.

Ekin Toive yritti koko matkan Sohvin Santerin ohitusta, mutta tämä vastasi aina tarpeen mukaan ja venytti voittomarginaalinsa lopulta useampaan metriin.

Koska Vaiva eikä Aino-Ilona pystynyt voittoon viimeisessä T65-kohteessa, pelissä ei löytynyt täysosumia lainkaan. Huipputammojen lähdön ykköseksi kirmasi Vaivan imusta ärhäkästi maalisuoralla spurtannut Hopihopi, jolle voitto oli jo neljäs T65-lähdöissä 1,5 kuukauden sisään.

Jakamatta jäänyt ylin voittoluokka, 120 000 euroa, siirtyi ensi keskiviikon jackpotiin.

Oikea Toto65-rivi, Vermo 18.6.:

T65-1: 1 Sohvin Santeri
T65-2: 4 J.A. Monster
T65-3: 2 Outlaw Pete
T65-4: 1 Vilukko
T65-5: 1 Ray’s Elation
T65-6: 10 Hopihopi

Ei kuusi oikein -tuloksia. Viisi oikein voitto-osuus 187,80 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt